Aktywne Wpisy
joker007 +39
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Graner +38
#mieszkanie #blok #nieruchomosci
@bober47: Że nawet jak jesteś fit singlem, to lepiej sprawdź, czy był jakiś gruntowny remont dachu. Przy tej starej technologii i czarnej papie to w lecie potrafi słońce ostro dać w dupę. Klima musowo.
@bober47: Mirku, który rok budowy bloku? Jak koniec lat 80. I wszystko to żelbet to myślę, że możesz być spokojny.
Tyle, że nikt nie mieszka nade mną, nie ma tupania. Trochę schudłem na schodach.
Ogólnie to da się żyć.
@Adam_Konarski_z_Katowic: chyba na składaka bo lepszy rower to bałbym się w piwnicy trzymać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaleta taka, że szybko się przyzwyczaisz. I będziesz ten dystans wchodzenia po schodach ogarniał na poziomie olimpijskim. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak klatka ma kręcone schody, a w budynku mieszkania ok 250cm wysokości to wcale nie jest problem wchodzić codziennie. Do tego nikt się nie kręci na korytarzu.
Z wad to oczywiście remonty, tymczasowe "disabilities", mały entuzjazm gości (ale te mieszkania z wielkiej płyty i
Dach to tragedia- co 2 lata łatają a jak przychodzi dobra burza i tak zaleje
Do schodów 10 lat nie mogę przywyknąć. Teraz jestem z brzuchem to w ogóle kosmos xD
Kurierzy płaczą z najmniejszą paczką. To samo dostawcy żarcia.
Sprawdź czy okna są w miarę ok szczelne bo w zimę pizga.
+U mnie dochodzą jeszcze słabi sąsiedzi, ale tam gdzie Ty celujesz może
@bober47:
jedynie może być problem z wnoszeniem większych zakupów albo czegoś większego jak np. meble, rower, a tak poza tym to lajcik