@lukaschels: Fakt, z roku na rok coraz dziwniej się z nimi rozmawia, jedynie to że znam memy i inne pierdoły ze świata około internetowego powoduję że nawet lubią ze mną gadać, tylko czuję się coraz bardziej jak ten p----------y wujek na imprezach co bawi się z młodzieżą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brakloginuf: w wieku 25 możesz jeszcze udawać 18. Jak masz ponad 30 to zaczyna być dziwne. I wtedy zaczynasz nie lubić nastolatków bo już nigdy nie będziesz do nich należał
w wieku 25 możesz jeszcze udawać 18. Jak masz ponad 30 to zaczyna być dziwne. I wtedy zaczynasz nie lubić nastolatków bo już nigdy nie będziesz do nich należał
@lukaschels: z własnego doświadczenia się wypowiedzieć nie mogę, bo jestem jeszcze studentem, ale według mnie to jest "dziwne" tylko wtedy kiedy robisz to na siłę. Dużo osób kojarzę po 30-ce, które są fajne i są na bieżąco ze wszystkim bo czuć,
w wieku 25 możesz jeszcze udawać 18. Jak masz ponad 30 to zaczyna być dziwne. I wtedy zaczynasz nie lubić nastolatków bo już nigdy nie będziesz do nich należał
@lukaschels: Dlatego nie można udawać i nie można zazdrościć komuś nastoletniego wieku.
Należy czuć się gościem po trzydziestce, który zachował młodość ducha. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Być dojrzałym, ale nadal z fantazją w głowie.
@brakloginuf: W sumie to zależy co robią. Jak wychodzę z psami na dłuższy spacer to czasem przejdę obok "skate parku" (jakieś 2 malutkie rampy, 3 inne rzeczy i wiadomo, skate park naszych możliwości). No i pobyt w skate parku polega na tym, że 3 typów próbuje coś tam robić, obok dużo młodych karyn/juleczek (jak to tam teraz nazywacie) i siedzą i cieszą się z niczego. Potem przyłazi jakiś seba alfa
@brakloginuf: ja jeszcze mówiłem sobie, że jak będę starszy to na bank będę na bieżąco z modą, muzyką, internetem etc. a jak się okazało ludzie 10 lat młodsi ode mnie wydają się być z innej planety. Na szczęście nie chodzę i nie zrzędze, po prostu nie nadążam :D
Fakt, z roku na rok coraz dziwniej się z nimi rozmawia, jedynie to że znam memy i inne pierdoły ze świata około internetowego powoduję że nawet lubią ze mną gadać, tylko czuję się coraz bardziej jak ten p----------y wujek na imprezach co bawi się z młodzieżą
@Heroina340: tylko pamiętaj że to ty jesteś bardziej doświadczony a oni debilami a nie na odwrót
@Nitro_Express: a myślisz nie nie mówiłem? są tak nauczeni przez innych pracowników bo "szacunek" . dla mnie każdy w pracy jest taki sam wiec wale na TY , ch*j mnie obchodzi co sobie myśli, czy to kierownik czy szeregowy pracownik. Jak widzę że pracownik produkcji ze stażem 25 lat mówi do kierowniku " Panie kierowniku" gdzie on móglby być jego synem to aż rzygać mi się chce. Nie wiem może
według mnie to jest "dziwne" tylko wtedy kiedy robisz to na siłę. Dużo osób kojarzę po 30-ce, które są fajne i są na bieżąco ze wszystkim bo czuć, że realnie się tym interesują
Oczywiście spotykam się też z rówieśnikami i to jest spoko, ale gdybym miał tylko ich, to bym chyba zwariował. Tam już nie ma żadnej spontaniczności ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@jamtojest2: O, i to jest problem. Serio, jak ktoś trochę przebywa z młodzieżom, potem wraca do rówieśników(około trzydziestki) to uderza taka dziwna atmosfera, brakuje czegoś.
Do tego zauważyłem że osoby w moim wieku którzy już są w
@brakloginuf Zawsze z kumplami stałem pod oknami i darliśmy mordę do późnej nocy. Zawsze wychylenia l się jakiś z-----y zgred i darł tą swoją p-------e. Minęło 20 lat i...... W poprzednim tygodniu nie mogłem spać, bo gównażeria darła japę, więc otworzyłem okno i pognałem patologie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@brakloginuf: Jak ja miałam 25 lat, to moja 14-letnia siostra poprosiła mnie, żebym nie komentowała jej już fotek na fejsie. Trochę zabolało ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
@lukaschels: z własnego doświadczenia się wypowiedzieć nie mogę, bo jestem jeszcze studentem, ale według mnie to jest "dziwne" tylko wtedy kiedy robisz to na siłę. Dużo osób kojarzę po 30-ce, które są fajne i są na bieżąco ze wszystkim bo czuć,
@lukaschels: Dlatego nie można udawać i nie można zazdrościć komuś nastoletniego wieku.
Należy czuć się gościem po trzydziestce, który zachował młodość ducha. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Być dojrzałym, ale nadal z fantazją w głowie.
@Heroina340: tylko pamiętaj że to ty jesteś bardziej doświadczony a oni debilami a nie na odwrót
Komentarz usunięty przez moderatora
@ananasowy: O to, to.
@jamtojest2: O, i to jest problem. Serio, jak ktoś trochę przebywa z młodzieżom, potem wraca do rówieśników(około trzydziestki) to uderza taka dziwna atmosfera, brakuje czegoś.
Do tego zauważyłem że osoby w moim wieku którzy już są w
Zawsze z kumplami stałem pod oknami i darliśmy mordę do późnej nocy.
Zawsze wychylenia l się jakiś z-----y zgred i darł tą swoją p-------e.
Minęło 20 lat i......
W poprzednim tygodniu nie mogłem spać, bo gównażeria darła japę, więc otworzyłem okno i pognałem patologie ( ͡º ͜ʖ͡º)