brakloginuf
1798
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Heroina340
@lukaschels: Fakt, z roku na rok coraz dziwniej się z nimi rozmawia, jedynie to że znam memy i inne pierdoły ze świata około internetowego powoduję że nawet lubią ze mną gadać, tylko czuję się coraz bardziej jak ten p----------y wujek na imprezach co bawi się z młodzieżą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
982
lukaschels
@brakloginuf: w wieku 25 możesz jeszcze udawać 18. Jak masz ponad 30 to zaczyna być dziwne. I wtedy zaczynasz nie lubić nastolatków bo już nigdy nie będziesz do nich należał
323
a.....y
w wieku 25 możesz jeszcze udawać 18. Jak masz ponad 30 to zaczyna być dziwne. I wtedy zaczynasz nie lubić nastolatków bo już nigdy nie będziesz do nich należał

@lukaschels: z własnego doświadczenia się wypowiedzieć nie mogę, bo jestem jeszcze studentem, ale według mnie to jest "dziwne" tylko wtedy kiedy robisz to na siłę. Dużo osób kojarzę po 30-ce, które są fajne i są na bieżąco ze wszystkim bo czuć,
33
Nitro_Express
w wieku 25 możesz jeszcze udawać 18. Jak masz ponad 30 to zaczyna być dziwne. I wtedy zaczynasz nie lubić nastolatków bo już nigdy nie będziesz do nich należał

@lukaschels: Dlatego nie można udawać i nie można zazdrościć komuś nastoletniego wieku.

Należy czuć się gościem po trzydziestce, który zachował młodość ducha. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Być dojrzałym, ale nadal z fantazją w głowie.
20
not_me
not_me
@brakloginuf: W sumie to zależy co robią. Jak wychodzę z psami na dłuższy spacer to czasem przejdę obok "skate parku" (jakieś 2 malutkie rampy, 3 inne rzeczy i wiadomo, skate park naszych możliwości). No i pobyt w skate parku polega na tym, że 3 typów próbuje coś tam robić, obok dużo młodych karyn/juleczek (jak to tam teraz nazywacie) i siedzą i cieszą się z niczego. Potem przyłazi jakiś seba alfa
18
sing
sing
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
17
z.....k
z.....k
@brakloginuf: ja jeszcze mówiłem sobie, że jak będę starszy to na bank będę na bieżąco z modą, muzyką, internetem etc. a jak się okazało ludzie 10 lat młodsi ode mnie wydają się być z innej planety. Na szczęście nie chodzę i nie zrzędze, po prostu nie nadążam :D
11
korporacion
Fakt, z roku na rok coraz dziwniej się z nimi rozmawia, jedynie to że znam memy i inne pierdoły ze świata około internetowego powoduję że nawet lubią ze mną gadać, tylko czuję się coraz bardziej jak ten p----------y wujek na imprezach co bawi się z młodzieżą

@Heroina340: tylko pamiętaj że to ty jesteś bardziej doświadczony a oni debilami a nie na odwrót
8
j.....e
j.....e
7
s.....e
6
Zuberbuber
Zuberbuber
@Nitro_Express: a myślisz nie nie mówiłem? są tak nauczeni przez innych pracowników bo "szacunek" . dla mnie każdy w pracy jest taki sam wiec wale na TY , ch*j mnie obchodzi co sobie myśli, czy to kierownik czy szeregowy pracownik. Jak widzę że pracownik produkcji ze stażem 25 lat mówi do kierowniku " Panie kierowniku" gdzie on móglby być jego synem to aż rzygać mi się chce. Nie wiem może
5
s.....e
5
jamtojest2
według mnie to jest "dziwne" tylko wtedy kiedy robisz to na siłę. Dużo osób kojarzę po 30-ce, które są fajne i są na bieżąco ze wszystkim bo czuć, że realnie się tym interesują

@ananasowy: O to, to.

nie wciągnęli się w tradycyjne tryby praca-rodzina-sen jak większość
4
sugite
@brakloginuf: mam na odwrót, odczuwam coraz większą sympatię do młodych ludzi a coraz bardziej irytują mnie emeryci
4
Heroina340
Oczywiście spotykam się też z rówieśnikami i to jest spoko, ale gdybym miał tylko ich, to bym chyba zwariował. Tam już nie ma żadnej spontaniczności ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@jamtojest2: O, i to jest problem. Serio, jak ktoś trochę przebywa z młodzieżom, potem wraca do rówieśników(około trzydziestki) to uderza taka dziwna atmosfera, brakuje czegoś.

Do tego zauważyłem że osoby w moim wieku którzy już są w
3
Zuberbuber
Zuberbuber
@Heroina340: mnie wk*rwia jak praktykancie mowie do Mnie Pan ;/ mam 30 lat
2
i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo
@brakloginuf
Zawsze z kumplami stałem pod oknami i darliśmy mordę do późnej nocy.
Zawsze wychylenia l się jakiś z-----y zgred i darł tą swoją p-------e.
Minęło 20 lat i......
W poprzednim tygodniu nie mogłem spać, bo gównażeria darła japę, więc otworzyłem okno i pognałem patologie ( ͡º ͜ʖ͡º)
2
h.....a
h.....a
@brakloginuf: Jak ja miałam 25 lat, to moja 14-letnia siostra poprosiła mnie, żebym nie komentowała jej już fotek na fejsie. Trochę zabolało ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2
Bartholomew
@brakloginuf: Najlepiej tak jak ja - zawsze nienawidzić nastolatków. I innych.
1