Aktywne Wpisy
BRTM +732
Ja rozumiem, że można nie lubić Uznańskiej-Wiśniewskiej, ale zarzucanie Sławoszowi tego, że rodzina milionerów załatwiła mu lot w kosmos jest abberacją.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
źródło: slawosz
Pobierz
Salido +172
Minął 25. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
114 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
114 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-10
Pobierz

źródło: comment_1628740884eEnHg4mQSrt9ZJI95cQelf.jpg
Pobierz@lukaschels: z własnego doświadczenia się wypowiedzieć nie mogę, bo jestem jeszcze studentem, ale według mnie to jest "dziwne" tylko wtedy kiedy robisz to na siłę. Dużo osób kojarzę po 30-ce, które są fajne i są na bieżąco ze wszystkim bo czuć,
( ͡° ͜ʖ ͡°)
¯\_(ツ)_/¯
@lukaschels: Dlatego nie można udawać i nie można zazdrościć komuś nastoletniego wieku.
Należy czuć się gościem po trzydziestce, który zachował młodość ducha. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Być dojrzałym, ale nadal z fantazją w głowie.
@Heroina340: tylko pamiętaj że to ty jesteś bardziej doświadczony a oni debilami a nie na odwrót
@lukaschels: pffff. To, że ktoś uważa to za dziwne, to nie znaczy, że to faktycznie jest dziwne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1628752000lRc7PaK9crRUSCWyGY9Gjc.gif
Pobierz@Zuberbuber: Masz okazję pokazać tym szczylom, że niepotrzebnie spinają dupę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)