Aktywne Wpisy

Soothsayer +20
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Turpizm +1
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1628602336RxALADHsTFFB1BpoOWmqWb.jpg
Pobierz@wykolejony: Bo ten zwrot jest nadużywany. Istnieje różnica między Piotrusiem Panem a gościem który nie chce mieć dzieci i ma swoje hobby czy zajawkę. Niestety ludzie nie ogarniają i wszyscy trafiają do jednego wora.
Osoba dojrzała nie będzie wypominać komuś, że żyje tak jak mu się podoba, ale raczej będzie pytać czy odpowiada
@wykolejony: Amen.
Nie piecze mnie, tak naprawdę jest mi to obojętne kto ma dzieci a kto nie. Po prostu człowiek jest zwierzęciem stadnym, jedyny sens życia z punktu widzenia biologi to rozmnażanie i do tego jesteśmy dosłownie stworzeni.
Życie dla siebie jest fajne do pewnego momentu. Super ziomki z którymi umawiasz się na wyjazdy też są ziomkami do pewnego momentu.
Pewnego dnia odkrywasz, że tylko miłość ma w
Bez względu na prawo każdego do wyboru życiowej drogi faktem jest że w pewnym wieku Piotruś Pan po prostu śmieszy, bo jego suma życiowych doświadczeń nie przystaje do osoby.
Gx
@Jakly: @wykolejony: Co ciekawe nie było to głównym motywem historii o Piotrusiu Panie tylko pobocznym- głównym bohaterem i motywem była walka Wendy z zaborczym ojcem, którego symbolizował kapitan Hak (stąd w wielu adaptacjach filmowych i teatralnych kpt Haka i ojca Wendy gra ten sam aktor) i
źródło: comment_1628624345AvDdkJRwyDQMCi9VgQhPAH.jpg
Pobierzźródło: comment_16286252720qOT34P6dQYGlCk1nR6V4w.jpg
Pobierz