Aktywne Wpisy

Melkovva_ +47
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

jmuhha +246
o kurna patrzcie to ლ(ಠ_ಠ ლ)
fb komendy w Iławie
fb komendy w Iławie

źródło: comment_1628602336RxALADHsTFFB1BpoOWmqWb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@wykolejony: Chyba znamy kompletnie inne
Nawet na przykładzie ze zdjęcia. Gość żyje sam, ma prace a weekend spędza jak mu się podoba na spotkaniu z kumplami.
Jest dojrzały czy to przykład Piotrusia Pana? A jeżeli tak to co musiałby robić żeby wypaść z tej łatki?
@kalamok_blanko: mój wieczór w sobote wygląda podobnie, a dwa gówniaki obecne w moim życiu - nie wiem skąd takie p---------e, chyba próbujecie się dowartościować tłumacząc się, że dzieciaki to niewola. nie wiem, czy to wynieśliście z domu? tak was rodzice traktowali, jak niewolników ?
@laki1: Choćby m.in. na tym, że w niedzielną noc nie zachleje się z kumplami w trupa i nie spóźni w poniedziałek do roboty. Bo jak wiadomo, trzeba wstawać rano. Na tym polega odpowiedzialność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pierorzek: To tłumaczy dlaczego wszyscy muszą spamować wszystkim co robią na fejsbuku czy instagramie. Już nie potrafią przeżywać czegoś dla siebie, czerpać prawdziwą radość z tego co robią i gdzie są, bo jeśli nie będą mogli się potem tym polansować to wszystko bez sensu.