Wpis z mikrobloga

@kalamok_blanko: jak mnie irytuje ten zwrot "Piotruś Pan". Ktoś ma czelność żyć według siebie, realizować pasje, robi to na co ma ochotę i jest szczęśliwy na swój sposób. Taka osoba według społeczeństwa jest niedojrzałym Piotrusiem, bo nie ma ochoty harować na kredyt, kaszojady, sensem życia nie jest praca, a po pracy nie rozwalasz się na kanapie z puszką piwa i nie koronujesz się na władcę pilota. Jak śmiesz, żyć według siebie
  • Odpowiedz
@wykolejony tak jest, wrócisz to zamiast poleżeć i se odpocząć czy sobie porobić coś, to powinieneś zająć się wyjącym bomblem, bo twoja różowa chce odpocząć, i tak wkolko. Powinieneś wziąć kredyt na dom i #!$%@?ć do końca życia żeby go spłacić. A nowy telefon, konsola, komputer? Po co ci to synek? Pobawisz się tym i ci przejdzie,zresztą te pieniądze to już byś wydał na kaszojada, a właśnie , ty lepiej dziecko rób,
  • Odpowiedz
@wykolejony XD dobrze ze ja też mam. #!$%@? na to parcie, a niektórzy to #!$%@? dramat. Mój kumpel np zrobił bachora swojej lubej (jest z nią 2 lata) bo ona chciała , to kumpel siedzi i skminia No bo wiesz ona mloda nie jest a by chciała mieć. Kumpel. Lvl 26,mowie mu ziomek #!$%@? ty chcesz jej robić dziecko bo ona ma takie życzenie? XD a ty chcesz? No średnio. To po
  • Odpowiedz
jak mnie irytuje ten zwrot "Piotruś Pan". Ktoś ma czelność żyć według siebie, realizować pasje, robi to na co ma ochotę i jest szczęśliwy na swój sposób.

@wykolejony: I pamiętaj, że to dotyczy tylko facetów. Jak kobieta tak żyje, to jest "silna i niezależna" XD
  • Odpowiedz
U kobiet to się nazywa "bezdzietna lambadziara"

@kalamok_blanko: Tylko u karyn. W dużych mediach nikt tak nie mówi, a w telewizji cały czas można spotkać teksty o "syndromie Piotrusia Pana", "kryzysie męskości" czy "niedojrzałości współczesnych mężczyzn"
  • Odpowiedz