Aktywne Wpisy

szcz33pan +1061
Koniec roku to czas podsumowań, zatem znowu trzeba było sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: Indeks_Kebaba_2025_grudzien
Pobierz
balbezaur +488

#gotujzwykopem #gotowanie
źródło: comment_1628237852eSYGX3xf573AL5V9mhddi4.jpg
PobierzNo bo skoro jesteś tym co jesz, to skoro żre tylko trawę, to sama jest warzywem.
Komentarz usunięty przez autora
Mi do weganina daleko, ale dania bez miesa tez zjem. Natomiast unikam wszelkich wynalazkow miesnopodobnych, bo jak sie nie raz przeczyta sklad, to to na pewno nie jest zdrowe.
Większość dań jakie znam można zrobić na wegańsko, ale mięsa nic nie zastąpi (╥﹏╥)
Wiec sie pytam czy nie mozna byc weganinem bez ideologii, czy koniecznie trzeba ta diete "rozumiec".
Poza tym pytałeś o to czy nie można być weganinem bez ideologii? Otóż nie można bo weganizm to właśnie ideologia, styl życia.
Teraz dobrze rozumiem?