Wpis z mikrobloga

• 4
@cleveland idź do jakiejś dobrej knajpy wegańskiej i zamów coś polecanego w menu, sam nie jestem weganinem ale ile razy takie odwiedzam tak zawsze jestem pod wrażeniem jakie to smaczne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cleveland: nie da się przekonać do weganizmu smakiem ¯\_(ツ)_/¯ tutaj wchodzi w grę tylko ideologia. Unikaj Wege burgerów i tak jak wcześniej poradzili, idź do wegańskiej knajpy i zamów to co polecają.
Większość dań jakie znam można zrobić na wegańsko, ale mięsa nic nie zastąpi ()
  • Odpowiedz
@potegado2: OP pyta sie o dobre weganskie dania ktore go przegonaja do tej diety. Napisales ze jesli potrzebuje zachety to nierozumie czym jest weganizm.
Wiec sie pytam czy nie mozna byc weganinem bez ideologii, czy koniecznie trzeba ta diete "rozumiec".
  • Odpowiedz
@cleveland: Najlepsze danie wegańskie jakie jadłem to stek z arbuza z czarnym ryżem, marynowanym tofu, oliwą miętową i kilkoma innymi dodatkami - różowa czasem robi. Na drugim miejscu burger warzywny od Alain'a Ducasse - bez żadnych kotletów z grochu tylko po prostu z warzywami. Po za tym dobry hummus jest też zajebisty - w Tel Avivie się obżerałem. A też z różową czasem zamawiamy jakieś mezze - czyli hummusy, falafele,
  • Odpowiedz