Wpis z mikrobloga

@adelek192: 19kg szpachli z wloknem ok 350zl + 65m2 maty szklanej 180g ok 500zl

a jakbys mial problem z dodawaniem to ok 850zl na gotowo

no oczywiscie lakier we wlasnym zakresie (samemu - farba 500zl + walek 10zl; lakiernia 7000zl)
  • Odpowiedz
  • 5
@BuryRysiek: no widzisz nie każdy jest starym prykiem który boi się wyjść z szeregu ( ͡° ʖ̯ ͡°) @akeyo20: na tym portalu nie ma takiego kretyna xD ten portal to główne zbiorowisko kretynow wiec nie rozumiem takiej dobrej opinii o ludziach tutaj
  • Odpowiedz
@adelek192: moja skromna rada, jezeli masz takie auto to zadbaj o blacharke mechanike i doprowadz je do oryginalu, potrzymasz kilka lat i zgarniesz kupe kasy. Jak pytasz na wykopie ile kosztuje body kit to znaczy ze nie masz kasy na jedno i drugie (oczywiscie nie musisz sie z tym zgodzic)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@adelek192: obczaj goscia na yt Craig Lieberman. Tworzyl samochody do szybkich i wściekłych i budowal je od zera. Na którymś filmiku podaje kosztorysy ile wynosily za poszczegolne modele plus rozpiski co tam w nich modyfikowane bylo itp
  • Odpowiedz
  • 1
@henpl: nie mam takiego auta nawet nie zamierzam po prostu z ciekawości po napotkaniu się na film z odtworzeniem tego samochodu mnie to zaciekawiło, a poza tym ile kosztuje wyposażenie nie licząc już body kitu?
  • Odpowiedz
Boże, jaka ta moda na oszpecanie aut była straszna, a sam się tym jarałem będąc gówniarzem.( _)

@BuryRysiek: Dokładnie tak, pamiętam, że jak miałem jakieś 10 lat, to się zastanawiałem, jakie spoilery dałoby się założyć do Fiata 125p moich rodziców XDDD
  • Odpowiedz
@adelek192: 19kg szpachli z wloknem ok 350zl + 65m2 maty szklanej 180g ok 500zl

a jakbys mial problem z dodawaniem to ok 850zl na gotowo

no oczywiscie lakier we wlasnym zakresie (samemu - farba 500zl + walek 10zl; lakiernia 7000zl)

@henpl: i co z tym włóknem i szpachlą zrobisz? Z pamięci to wystrugasz? Włókna szklanego nie układa się w powietrzu
Do odbicia body potrzebna jest forma. Koszt jej
  • Odpowiedz