Aktywne Wpisy
Besalama +92

Nadia_ +390
Cześć Wrocław
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierz

Czy ktoś zna jakąś przeglądarkę którą da się zainstalować na android 2.1 i przeglądać internet z HTTPS? Jak coś na pewno nie znajdziemy jej na google play, bo android 2.1 nie dość, że nigdy google play nie miał, bo nazywało się to wtedy android market, to ten android market został już dawno temu wyłączony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mobile #android #retro #internet
@jeffery: problemem nie jest stricte przeglądarka a nieaktualne certyfikaty po stronie systemy lub przeglądarki (jeśli przeglądarka korzysta z własnych certów).
@jeffery: Sprawdź f-droid, Jak ci się zainstaluje to