Wpis z mikrobloga

Czesc, w jakie suplementy sie zaopatrzyc? Moj cel to schudniecie 20kg, bez zadnej napinki na miesnie. Chce byc po prostu szczuply. Duzo jezdze na rowerze, biegam plus praca fizyczna. Nigdy nie stosowalem suplementacji wiec jestem totalnie zielony. #rower #bieganie #sport #chudnijzwykopem #fitness #dieta
#suplementy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ni@krsu: nie słuchaj tych haterow. Jaka kreatyna dla kogoś bez doświadczenia w suplementach? Potrzebujesz deficytu kalorycznego, zrownoważonej gospodarki hormonalnej. A suplementy nie pomogą Ci schudnąć, ewentualnie wyrównają niedobory których ty raczej nie masz :) jedz to co jadłeś - biegaj, stwórz deficyt. Jedz sporo mniej i siedź na kanapie. Policz ile taki ktoś jak Ty potrzebuje zjeść i jedz mniej. Na sam początek to wystarczy. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@krsu: wbrew p--------o tutaj wszystkich polecam Ci spalacz tłuszczu. Da Ci troche kopa na treningach, regularnie jak bedziesz łykać będziesz miał motywacje żeby nie przerywać dietki. Skład nie jest zły i źle ci to nie zrobi. Jak bedziesz chciał coś to daj cynka.
  • Odpowiedz
@krsu: mniej żryj i ewentualnie lkarnityna. Różnie piszą o jej działaniu. Ja u siebie zauważyłem, że podczas stosowania pocę się jak świnia, czego wcześniej nie zaobserwowałem.
  • Odpowiedz
@krsu: ja odstawiłem słodycze i słone przekąski prawie całkowicie, nie przejadamy się jak to miałem w zwyczaju a do tego 100 km tygodniowo w 2 strefie tętna i przy siedzącej pracy udało mi się 6kg że 100 zrzucić już w tym roku. Nic więcej nie trzeba. Jem zasadniczo to samo, może trochę częściej zupy zaczęły mi się na stole pojawiać jak odkryłem jak tanio i szybko się je robi.
  • Odpowiedz