@Cat_B0y: Będzie żył jak do tej pory, to karaluch ciągle uciekający z jednej dziury do drugiej, na magika nigdy nie będzie miał jaj. Poza tym jego mitomania i wyparcie również robią swoje. Jeśli nie skończył ze sobą w altankowym cugu, wykorzystywany i ciągle sam, jak zwierzak w jakiejś budzie. Jeśli nie skończył ze sobą po wycieku nagrania z analnymi igraszkami, to w najgorszym wypadku wykończy go marskość wątroby.
@Cat_B0y: Chłopie- to pokraczna łamaga... On wiążąc pętlę na lampie spadł by ze stołka i kark skręcił... Ten nieudacznik w dupie palec by złamał, więc o jakiej próbie samobójczej my mówimy. On wychodząc z domu życiem ryzykuje... Ten "człowiek" wymachując młotkiem na strimie i grożąc wykopkom prawie sobie bark wyrwał... Co ja gadam- jego pokonały drzwi wyjęte z zawiasów... Ostatnio walczył z podłogą- widzieliśmy jak to się skończyło...
@marv0oo: Nie. Zawszę wolę dopytać. Bo uważam, że o ile powinno się obśmiewać głupotę, w tym wypadku niezdrową podnietę zalezionym wpisem sprzed ilu? 9 miesięcy. O tyle nie powinienem śmiać się z ludzi nie do końca zdrowych na umyśle. Bo to nie ich wina, że są, jacy są. Niestety, odpowiedzi się nie doczekałem, więc spokojnie zakładam, że mamy do czynienia z głupotą oraz tchórzostwem.
#rafatus
Czy rututus zrobi magika w przeciągu najbliższych lat?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16269665021o0GsLKiOljkTYl1dhgsvD.jpg
Pobierz@dyzmund: mam nadzieję, że to pytanie retoryczne xD bo przecież widać po jego aktywności jaki jest jego stan umysłowy xD