Wpis z mikrobloga

@Peugeot307: a pan to na pewno pierwszego dnia w pracy wszystko w pracy wie o co by sie pana nie spytac to na wszystko pan odpowie panie peżo :) masz juz skonczone 18 lat panie peżo?
  • Odpowiedz
@dildo-vaggins: to ostatnio mi w media babka poradziła że poleca złożyć zamówienie na wentylator z odbiorem za godzinę bo na necie jest taniej a ona tylko kliknie w systemie, nie musiałem łazić nawet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Polasz: ja kiedyś poszedłem do euro i było to tak mniej więcej

- poproszę kabel usb otg
- a co to jest
- no taki kabel z zasilaniem co umożliwia podłaczenie np pendrive do telefonu
- nie ma
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kokol: jestem w takim wieku że chciałbym nie mieć ukończonych 18 lat :) zaczynam myśleć że mnie teolujesz. Ale jak ide do jakiejś pracy to raczej maja wymagania abym miał pewne doświadczenie czy chociaż znajomość hobbystyczna tematu i pracy jakiej sie podejmuje. A jak nie wymagają doświadczenia to robią szkolenia w danej pracy zanim rozpocznie się samodzielnie prace. Kiedyś jak zaczynałem pierwszą poważniejszą prace miałem 4 miesiące szkolenia zanim mogłem
  • Odpowiedz
@Peugeot307: to jak widzisz tam biora po gimnazjum z ulicy bez szkolen i bedziesz musial jakos z tym zyc ze nie wiedzial :) uwielbiam problemy pierwszego świata:) napisz na niego skarge ;) z tego co pamietam 18 la temu pasta byla w komputorniku i na gieldzie przy stodole albo w sklepach specjalistycznych :) #pasta
  • Odpowiedz