Wpis z mikrobloga

ktos mirror? raka dostaje od tego playera na pejsie. autoplay, przeladowanie calej strony jak chce dac fullscreen, przeladowanie calej strony z d--y. i jeszcze musze mobile usunac z linka bo przerzuty od reki.
  • Odpowiedz
A kierowcę czuję, że jeszcze zobaczymy

@Iudex: na osobe, ktora prowadzi tramwaj mowi sie 'motorniczy' i to ten debil w----l sie na czerwonym swietle jak swieta krowa. I to jeszcze kufa chyba tym najnowszym tramwajem
  • Odpowiedz
@stormkiss: racja motorniczy popelnil wykroczenie ale kierowca mocno przekroczyl predkosc i stwarza przez to jeszcze wieksze zagrozenie. Jakby jechal przepisowo to jeszcze by mogl wyhamowac zamiast robic sobie slalom w centrum miasta. Nadmierna predkosc spowodowala jeszcze wiekszy gnoj. Jezeli dla Ciebie nie jest istotne to co o--------a ten kierowca to mam nadzieje, ze nie posiadasz prawa jazdy.
  • Odpowiedz
@marsellus1:

stwarza przez to jeszcze wieksze zagrozenie
Czyli, ze nie ma problemu z jazda na czerwonym,, ale trzeba to zrobic wolno? Bo nie kumam

Jakby jechal przepisowo to jeszcze by
  • Odpowiedz
  • 0
@Little_Juice: Co jak co, ale jakim ujem przy zielonym dla samochodów tramwaj wyjeżdża na drogę? Przecież jadąc przepisowo, a nie jak ten wariant na nagraniu można było by się naciąć na ten tramwaj. Dramat.
  • Odpowiedz
@Domciu: tak samo jest na Kromera. Miałem tam kolizję i dopiero sąd okręgowy mnie uniewinnił.
Oczywiście ja miałem zielone a tramwajarz znak ustąp pierwszeństwa. Ale nie przeszkadzało to psu, żeby mnie wskazać jako winnego...
  • Odpowiedz
  • 1
@PepeXD: Są równi i równiejsi. Niestety.

Ja wiem, że we Wrocławiu nie brakuje miejsc gdzie tramwaj może Ci wyskoczyć w najmniej spodziewanym momencie. Dla mnie to jest niepojęte. Jeszcze trochę i będzie strach gdziekolwiek pojechać, bo z tyłu głowy będziesz mieć, że możesz się spotkać z tramwajem.
  • Odpowiedz
@Budwajzer: @Little_Juice: W sumie pare minut temu jechalem w tym miejscu. Światło dawno zielone, a przede mną wtaczający sie tramwaj....

Kto wymyslił organizacje ruchu, w którym tramwaj musi przeciąć 3 pasy głównej drogi tocząc, się przy tym max 15km/h ....
  • Odpowiedz