Aktywne Wpisy

Pokojowa +156
źródło: temp_file2977024497092214292
Pobierz
GangKobry +333
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz

#wroclaw
A kierowcę czuję, że jeszcze zobaczymy w jakimś nagraniu lub nagłówku gazety za kolejne "osiągnięcie".
@Iudex: na osobe, ktora prowadzi tramwaj mowi sie 'motorniczy' i to ten debil w----l sie na czerwonym swietle jak swieta krowa. I to jeszcze kufa chyba tym najnowszym tramwajem
@Iudex dzięki za radę z dźwiękiem.
@marsellus1: kto Ci na Świbodzkim sprzedał prawo jazdy?!
stwarza przez to jeszcze wieksze zagrozenie
Czyli, ze nie ma problemu z jazda na czerwonym,, ale trzeba to zrobic wolno? Bo nie kumam
Jakby jechal przepisowo to jeszcze by
Oczywiście ja miałem zielone a tramwajarz znak ustąp pierwszeństwa. Ale nie przeszkadzało to psu, żeby mnie wskazać jako winnego...
Ja wiem, że we Wrocławiu nie brakuje miejsc gdzie tramwaj może Ci wyskoczyć w najmniej spodziewanym momencie. Dla mnie to jest niepojęte. Jeszcze trochę i będzie strach gdziekolwiek pojechać, bo z tyłu głowy będziesz mieć, że możesz się spotkać z tramwajem.
@Budwajzer: a to widzisz, nawet nie wiedzialem. Znaczy sie kompletnie mnie to nie zdziwilo, ze takie gowno we Wro jest xD
Kto wymyslił organizacje ruchu, w którym tramwaj musi przeciąć 3 pasy głównej drogi tocząc, się przy tym max 15km/h ....