Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +309
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +8
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

źródło: comment_1626008906YSsdIt4W24N8V4u5cRPDu7.jpg
PobierzBo elon i branson to są osoby które mają WIELKIE ASPIRACJE i chcą ODKRYĆ. A bezoz chce na tym robić mamone.
Jak branson i Elon znikną z tego świata to ich wielkie plany również. A to co zbuduje bezos zostanie największym dziełem na którym będzie zarabiane.
Zawsze najpierw jest odkrywca/ naukowcy a tuż za nimi właśnie rządni hajsu biznesmeni
@malinowy_krol: Właśnie miałem pisać - chyba za bardzo się stresuje starszipem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zirytowana_plaszczka: Nie, Bezos założył B.O. dwa lata przed SpaceX (i 4 przed V.G.), o Musku wtedy prawie nikt nie słyszał (mało kto śledzi jakieś fuzje Paypal-Ebay i wie kto jest udziałowcem czego). O samym prywatnym lataniu w kosmos i budowaniu wielkich stacji orbitalnych Bezos mówił jeszcze zanim był bogaty, on jest wkręcony w kosmos
@malinowy_krol: Widać, że nie ma czasu dbać o siebie, tak wygląda człowiek, który od lat nie miał porządnego urlopu. Niestety obawiam się, że dopiero jakiś atak serca spowoduje zwolenienie tempa pracy Elona.
źródło: comment_1626024838p8AXF76xOhZhs9kQ5Uu98H.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Marek1991: Założył Blue Origin, jako pierwszy wylądował pionowo rakietą, która była w kosmosie, później zapowiedział New Glenn, która planowo ma być potężniejsza niż Falcon Heavy i również odzyskiwać booster. Nowa, ciężka rakieta ULA (Vulcan) będzie wykorzystywać silniki BE-4 od Bezosa, które są porównywalne z Raptorami.