Wpis z mikrobloga

Siema mirki, jaki pas do około 500zł polecacie? Wymagania: 13mm, klamra. Myślałem nad strength shopem, ale mam 85 w pasie, a rozmiarówka to s 73 - 89 cm, i m 86 - 99 cm, aktualnie m byłaby za luźna(powersystem zapinam na 82cm i jest ok, dziurkę dalej już jest imo za luźno), ale mam zamiar ten pas kupić na lata, i wtedy znowu s będzie za mała jak d--------e masy. Co myślicie o tym pasie? https://studiomocy.com/strona-glowna/444-792-pas-trojbojowy-z-klamra-smpower-silver-r5.html#/1-rozmiar-s
Monster odpada
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drzewo_choinkowe: Ja przed tym miałem uzywany power system za 70 zł i wystarczał w zupełności. Myslałem, że 13 mm pas z klamrą mi doda jakiegoś niesamowitego boosta, a okazało się, że nie. W ciągach w ogóle go nie używam, tylko właśnie tego starego power systemu, a w siadach sprawuje się bardzo dobrze, ale nie wiem czy jest wart tej ceny. W tym powersystemie spokojnie sobie startowałem na zawodach, siady i
  • Odpowiedz
@Drzewo_choinkowe: Taki pas na całe życie to SBD albo właśnie inzer ( ͡º ͜ʖ͡º) Te tańsze mają to do siebie, że po czasie lubią się "zmiękczyć". Ale jeśli nie używasz go codziennie, do mega dużych ciężarów to taki smpower czy strength shop starczy na parę lat.
  • Odpowiedz
@Drzewo_choinkowe: Nazywam się Cezary Baryka, od dwudziestu minut jestem właścicielem tego oto pasa inzera. Powoli zaczynam żałować zakupu.
Przesiadka z power system. Klamra fajna, ale raczej niewarta tej kasy, drugi raz bym nie kupił.
  • Odpowiedz
@Drzewo_choinkowe: mam ten sm power, tylko poprzedni model z zielonkawym/żółtawym obszyciem, jest spoko, może trochę zrobił się bardziej miękki, ale spełnia swoją funkcję. Jedyny minus to to, że nie ma go na liście IPF, więc start w zawodach, które mają ekskluzywną listę producentów odpada.
  • Odpowiedz