Aktywne Wpisy

CzekoDonut +546
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

źródło: comment_1625498320qtuZPKkzYxe5wEqAyNUa34.jpg
PobierzJuż po tym wiedziałem że będzie to kolejny gniot
xDDD
Już myślałem że zarzucisz klasykiem - Kodomo no Jikan.
źródło: comment_1625499881656pgeksy0yh8uTEi4ga5B.jpg
PobierzKoi to Yobu ni wa Kimochi Warui
Historia zalotów 26 latka do zdrowej psychicznie 17 latki, która ma normalną rodzine i nie k---i się za jedzenie i dach nad głową.
@guest: to też @Pas-ze-mna-owce ocenił na 10, uważaj na siebie
O wiele lepsze niż krindżowe Wotakoi, gdzie, by dać 10 trzeba byc przegrywem, który robi self-inserta do głównej postaci ("pssst...chciałbyś mieć dziewczyne stary łibusie, co? Najlepiej łibuskę co? mamy niezły towar"). tamto też mi się podobało, ale jednak za dużo krindżu nawet jak na moje wyrozumiałe serce ( ͡° ͜ʖ
Mi się nie podoba, ale rozumiem co niektórzy w nim widzą i dla nich będzie lepszy.