Wpis z mikrobloga

@The_Orz: Trzeba zupełnie nie znać historii i polityki by ich bronić. Te miernoty tak samo niszczyły i pluły Polakom w twarz, jak ci obecni. Jedyna różnica polegała na tym, że tamci to robili bardziej po cichu. Uwielbiam te polskie ciągoty do opcji podzielonych tylko na dwa fronty i krótką pamięć. Ha tfu.

Lista afer PO-PSL: https://pikio.pl/pis-wylicza-wszystkie-afery-po-jest-ich-naprawde-duzo-pelna-lista
W załączonym filmie tylko kilka z góry lodowej afer PIS-PO-PSL:
  • Odpowiedz
@czlapka
Na pewno nie ktoś kto sprawował władzę i zawiódł. Niektórzy mają jakiś syndrom sztokholmski? Już wolę dać szansę dla Konfederacji, która w 80 procentach ma rację, niżeli dla populistycznej partii, u której ta proporcja jest odwrócona.
  • Odpowiedz
Konfederacji

@GienekMiecio: No coś tak czułem. Ja na przykład wolę nie dawać szansy ludziom, których poglądy mnie zwyczajnie przerażają. Też bym chciał szansę komuś nowemu, najlepiej liberalnemu zarówno gospodarczo jak i światopoglądowo - ale takich propozycji brak
  • Odpowiedz
No coś tak czułem

@czlapka: nie ma co czuć, każdy kto wchodzi i mówi pis-po jedno zło to konfederasta, jeszcze nie spotkałem innego przypadku. Chociaż faktem jest, żę teraz nie ujawniają się od razu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Raz PIS, raz PO i tak to się kradnie na zmianę w tym kraju. Ale już wszyscy się cieszą, bo przychodzi "zbawiciel". Inna opcja? A po co...

Już wolę dać szansę dla Konfederacji,

@GienekMiecio: Za każdym j3banym razem XDDD Czasami mi się wydaje, że żyjemy w jakiejś symulacji i najpierw stworzono jednego wyborcę Korwin/Konfy, a później kliknięto "Duplikuj". Rzucacie bezrozumnie jakimiś prostymi hasełkami na lewo i prawo, które usłyszeliście gdzieś
  • Odpowiedz
@kezioezio: Wybacz, ale to ty żyjesz w alternatywnym świecie i zaliczasz się szerokich mass społeczności, które łykają hasełka jak pelikany. Do tego jeszcze tego nie widzisz i radośnie im przyklaskujesz.

@washingtonbullet: Co za różnica, że pogrzebiesz PIS, jak na ich miejsce zasiądzie identyczna opcja polityczna? Samo dogryzienie PIS'owi nic nie da, bo oni i tak już się nakradli. Jakie to Polskie, zamiast stworzyć coś lepszego, to ludzie wolą
  • Odpowiedz
Wybacz, ale to ty żyjesz w alternatywnym świecie i zaliczasz się szerokich mass społeczności, które łykają hasełka jak pelikany. Do tego jeszcze tego nie widzisz i radośnie im przyklaskujesz.

@GienekMiecio: O tym mówiłem XD "Wyłoncz tv włoncz myślenie człowieku". "Chłopskorozumizm" w pełnym wydaniu.
  • Odpowiedz
@washingtonbullet: No właśnie widzę. W powyższej wiadomości masz cały spis, jacy to są "złodzieje". Nie można jeszcze zapomnieć o tym, że PO jest całym serduszkiem za ideologią Brukseli. Na przykład wszyscy się śmieją z tęczowej agitacji podczas tegorocznych mistrzostw europy w piłce nożnej. Tyle, że jak oni dojdą ponownie do władzy, to szkoły będą tym przepełnione, a później dojdziemy do poziomu Hiszpanii, gdzie z góry jest się złym i trzeba
  • Odpowiedz
Już wolę dać szansę dla Konfederacji, która w 80 procentach ma rację, niżeli dla populistycznej partii, u której ta proporcja jest odwrócona.

@GienekMiecio: mentzen już powiedział jak sfinansuje program gospodarczy komfy?
  • Odpowiedz