Aktywne Wpisy

Soothsayer +194
Z okazji moich urodzin życzę wam wszystkim sukcesów (ale mniejszych niż moje)

onionhero +121
Byłem wczoraj na festiwalu pierogów, czy coś w ten deseń na Podkarpaciu.
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
źródło: IMG_8423
Pobierz

źródło: comment_1625021477XqOp1gRrDXKHiqQ2ZSRx0S.jpg
PobierzW prawdziwej ludowej rewolucji takie laki strajki będą pierwsze pod ścianą.
@Szarozielony: podstawa sukcesu
Smacznej wołowinki z warzywami (co za delikates!) Panie Człowieku Sukcesu
źródło: comment_1625126658NGLOAsj7TqjfTMfov0RWvL.jpg
Pobierz@LuckyStrike: jak w Chinach działają oddziały sieci #cytrynigumiak?
@mjr_bien: nie mam pojęcia o czym piszesz
Za nowy gaźnik i świece wraz z wymiana zapłaciłem po przeliczeniu 55 zł. Wymieniała mi to kobieta ja stałem z boku i piłem pifko.
źródło: comment_1625131758qNc5JtamhVWVU7DX9T9mcH.jpg
PobierzZa łebka srałem się o nadgodziny, a teraz biorę wolne wtygoniu żeby iść w górki a o weekendzie nie chce słyszeć
Jakiekolwiek zostawanie po godzinach budzi we mnie niechęć
@LuckyStrike: warsztaty typu pan Zenek które mają trytytki i spawarkę i podejmują się każdej naprawy, ale nie zniżają się do zakupu nowych części, ten styl:
źródło: comment_1625132690s51E1IUEwPb1OoiXaflA6r.jpg
PobierzCzasami to jest nawet denerwujące bo można coś naprawić ale chińskie spece po prostu wola zamówić nowe. Akurat części motocykli są tanie jak barszcz ale czasami zdarzy się jakaś droga cześć jeśli np. auto nie jest popularne.