Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

Szeretlek +178
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz

#zalesie #patologiazewsi #polska #budownictwo
Komentarz usunięty przez autora
Najlepsze jest to że świeży w branży robią taniej i uczciwiej. Gość co zjadł zęby np. na malowaniu wie jak r----c klienta bez mydła i to za nie małe "pinionżki"
Na remontujących wiele razy się sparzyłam, cokolwiek zlecic powodowalo we mnie frustrację, aż u mnie w robocie zlecono takiemu jednemu - uczciwy jak cholera, robi super dokładnie wszystko, aż nawet do przesady, jak masz
Bez urazy ale i
@FrasierCrane: Oczywiście, że skorzystałem z pośrednika od dewelopera. Nie wiem czemu robisz takie dziwne założenia.
@FrasierCrane: Co według ciebie zrobiłem źle? Ok mogłem złożyć do trzech banków na raz, ale nie doradził mi tego pośrednik. Poza tym 3 procesy, to 3 razy więcej wysyłania papierów, a tych jest sporo. Pośrednik ocenił moje szanse na kredyt jako niemal stuprocentowe - i miał rację bo w dwóch bankach kredyt otrzymałem. Tutaj to mbank się nie popisał, bo byli
@Pieskor: Budowlaniec pracował jesienią więc 35 stopni nie było. Przepraszam, ale skoro umawiam się z nim na termin zakończenia prac, bo na podstawie tego mogę planować resztę robót, to mnie g---o obchodzi ile godzin on będzie pracować. Jak zrobi w 3h dobrze i za pierwszym razem to dostanie taką samą umówioną kwotę, jak wtedy gdy będzie robić
@BBQx:
@ZasilaczKomputerowy: tylko tak jest właśnie w tej k----e p0lsce - to co deweloperzy wyrabiają przechodzi ludzkie pojęcie, brak izolacji poziomej zapisy w umowach niezgodne
@rzulta_gemba: za przeproszeniem p--------z, swego czasu płaciłem za architekta do mieszkania pod wynajem 9k za 50m przy średniej ok. 5-6k, bo Ci którzy robili za 5-6k mieli średnie raealizacje.
w p0lsce p0laka trzeba r----ć i na nim zarabiać. sprawa skończyła sie w sądzie ale fakt, zę przy wykańczaniu mieszkania pod wynajem musiałem się sądzić zeby było zrobione porzadnie to jakiś j----y chlew.
@Pieskor: Jak popełnię błąd to go musze poprawić. i w cywilizowanych krajach tak się dzieje
Spróbuj u dewelopera wyegzekwować poprawki stolarki
@Pieskor: czy ty kiedykolwiek robiłeś projekt u architekta? XD Spytaj mamy jak się to robi, może Ci powie.
Poza tym niepłacąc narażasz się postępowanie z KC, i narobisz sobie dobrego gnoju.
@Pieskor: napisałeś tyle bzdur, ze białek nie pozwolił mi tego za 1 razem zatostować