sam dystans absurdalny, znalazł sobie nisze i na niej robi pieniądze. Mnie bardziej zastanawia inny rodak Adrian Kostera. Chlop normalnie pracuje na etat w Holandii, dziecko mu się urodziło dość niedawno i robi takie dystanse. Szacun dla Karasia za zdobycie pozycji, zapracowal sobie na to, ale jeszcze większy dla gości, którzy po robocie się przygotowują i prowadzą normalne życie. Zastanawiam się czy większość na tych zawodach gosci to prosy jak Karas czy
oglądałam właśnie live u Adriana i widać, że wszyscy ogólnie super atmosfera, plus wielki szacunek dla tej Nadine, bo podobno nie ma supprotu i wszystko sobie ogarnia sama ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ mega babka
@Rymcymcymw: @MentorPL: @Wycu91: @Wyrewolwerowanyrewolwer: Niestety na 41 okrążeniu odcinka rowerowego Robert miał wypadek i musiał wycofać się z wyścigu. W tej chwili jest w szpitalu i przechodzi podstawowe badania. Cały czas jest w kontakcie ze swoim zespołem. Więcej informacji na temat okoliczności całego zdarzenia przekażemy rano. No szkoda, bo przewagę miał sporą @jan_pezus:
@Rymcymcymw u karasia info, ze wypadl z trasy. Jestem ciekawy co tam sie stalo, trasa zart bo o ile smialem sie z tych samochodow to okazalo sie, ze ona w ogole nie jest oswietlona. Petla mala wiec logicznym bylo myslec, ze bedzie zamknieta oswietlona, niestety. Support adriana gada, ze na rowerze niemca nie dogoni ale na biegu moze byc dobrze
Oczywiście nie mogę już edytowac. Znając jakim walczakiem na tych ultra jest Karaś to wydaje mi się, że zamiast zwolnić i jechać ostrożnie to Robert pewnie jeszcze d-----ł w tych z-------h warunkach i poszedł jak dzik w żołędzie.
#psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwestra przed strzelaniem bo "co ludzie pomyślą? Straszymy pieski...". W tym roku będzie n-----------e na całego, większe jak w Donbasie
Zakończył etap pływacki poprawiając rekord o godzinę! Drugi zawodnik ma do niego na tym etapie 2 godziny straty! Coś niesamowitego...
Przed Nim jeszcze "tylko" 900 km rowerem i 211 km biegu. To jest maszyna a nie sportowiec!
Lecisz Robert! (。◕‿‿◕。)
#plywanie #rower #bieganie
źródło: comment_1624882025PPGybAUxLMG3CGSCl49MYD.jpg
PobierzEdit: karas kapec kilometr przed petla
No szkoda, bo przewagę miał sporą @jan_pezus:
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście nie mogę już edytowac. Znając jakim walczakiem na tych ultra jest Karaś to wydaje mi się, że zamiast zwolnić i jechać ostrożnie to Robert pewnie jeszcze d-----ł w tych z-------h warunkach i poszedł jak dzik w żołędzie.
i cytując klasyka
i dodatkowo za Nadine, żeby ukończyła :)