Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 245
Robert Karaś jest nie do powstrzymania! ( ʖ̯)

Zakończył etap pływacki poprawiając rekord o godzinę! Drugi zawodnik ma do niego na tym etapie 2 godziny straty! Coś niesamowitego...

Przed Nim jeszcze "tylko" 900 km rowerem i 211 km biegu. To jest maszyna a nie sportowiec!

Lecisz Robert! ()

#plywanie #rower #bieganie
MentorPL - Robert Karaś jest nie do powstrzymania! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ

Zakończył etap pływacki...

źródło: comment_1624882025PPGybAUxLMG3CGSCl49MYD.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

sam dystans absurdalny, znalazł sobie nisze i na niej robi pieniądze. Mnie bardziej zastanawia inny rodak Adrian Kostera. Chlop normalnie pracuje na etat w Holandii, dziecko mu się urodziło dość niedawno i robi takie dystanse. Szacun dla Karasia za zdobycie pozycji, zapracowal sobie na to, ale jeszcze większy dla gości, którzy po robocie się przygotowują i prowadzą normalne życie. Zastanawiam się czy większość na tych zawodach gosci to prosy jak Karas czy
  • Odpowiedz
oglądałam właśnie live u Adriana i widać, że wszyscy ogólnie super atmosfera, plus wielki szacunek dla tej Nadine, bo podobno nie ma supprotu i wszystko sobie ogarnia sama () mega babka
  • Odpowiedz
@Rymcymcymw u karasia info, ze wypadl z trasy. Jestem ciekawy co tam sie stalo, trasa zart bo o ile smialem sie z tych samochodow to okazalo sie, ze ona w ogole nie jest oswietlona. Petla mala wiec logicznym bylo myslec, ze bedzie zamknieta oswietlona, niestety. Support adriana gada, ze na rowerze niemca nie dogoni ale na biegu moze byc dobrze
  • Odpowiedz
@PancakeV: @jan_pezus:

Oczywiście nie mogę już edytowac. Znając jakim walczakiem na tych ultra jest Karaś to wydaje mi się, że zamiast zwolnić i jechać ostrożnie to Robert pewnie jeszcze d-----ł w tych z-------h warunkach i poszedł jak dzik w żołędzie.

i cytując klasyka
  • Odpowiedz