Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 245
Robert Karaś jest nie do powstrzymania! ( ʖ̯)

Zakończył etap pływacki poprawiając rekord o godzinę! Drugi zawodnik ma do niego na tym etapie 2 godziny straty! Coś niesamowitego...

Przed Nim jeszcze "tylko" 900 km rowerem i 211 km biegu. To jest maszyna a nie sportowiec!

Lecisz Robert! ()

#plywanie #rower #bieganie
MentorPL - Robert Karaś jest nie do powstrzymania! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ

Zakończył etap pływacki...

źródło: comment_1624882025PPGybAUxLMG3CGSCl49MYD.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

te liczby są strasznie absurdalne dla takiego normalnego człowieka

+: MentorPL, Bramborr +56 innych

@dzana: o to to xd ja bym musiał podzielić przez 100 i tak nie wiem czy dałbym radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MentorPL sam dystans absurdalny, znalazł sobie nisze i na niej robi pieniądze. Mnie bardziej zastanawia inny rodak Adrian Kostera. Chlop normalnie pracuje na etat w Holandii, dziecko mu się urodziło dość niedawno i robi takie dystanse. Szacun dla Karasia za zdobycie pozycji, zapracowal sobie na to, ale jeszcze większy dla gości, którzy po robocie się przygotowują i prowadzą normalne życie. Zastanawiam się czy większość na tych zawodach gosci to prosy jak
  • Odpowiedz
@jan_pezus: Adrian widać, że sympatyczny facet, tyra na treningach i w pracy, a co do otwartej trasy to idiotyzm, Kostera miałby już jedną wywrotę, do tego mam wrażenie, że ci francuzi nie wiedzą, że coś się w ogóle tam dzieje ¯\_(ツ)_/¯

Nadine jest lepsza od naszego Tomka Lusa xd
  • Odpowiedz
@Rymcymcymw: Po wygraniu potrójnego ironmana i ustanowieniu rekordu zrobił się na niego bum w mediach, zaczęli go zapraszać wszędzie od programów śniadaniowych po imprezki celebryckie. Na jednej z nich poznał właśnie Wlodarczykowa i… przestał się dogadywać z żoną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rymcymcymw: Wszędzie w wywiadach podkreśla, że najpierw była separacja/chęć rozwodu, a później Aga ale ze źródeł lokalnych wiem, że kolejność została przez niego zmieniona ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szkoda tej dziewczyny, bo jeździła za nim na każde zawody jeszcze jak pracował w straży i więcej pieniędzy dokładał do interesu niż zarabiał
  • Odpowiedz
@hiszpanskizdobywca: Karaś wydaje się być inteligentnym, ogarniętym facetem, a dał się tak łatwo złapać na Agę, ech. Jeśli nie tylko akceptowała jego dość ciężką pasję, ale do tego wspierała, to miał bardzo dobrą kobitę, a zmienił ją na salonową wyjadaczkę, która pewnie za rok, dwa znajdzie kolejnego jelenia ;)
  • Odpowiedz
19km 4h38m

te liczby są strasznie absurdalne dla takiego normalnego człowieka

@dzana: wtf, gość przepłynął to w takim tempie jakby po prostu sobie szedł ( _)
  • Odpowiedz
@Rymcymcymw: A co pamiętam to jeszcze kilka miesięcy zanim zaczął się lansować z Włodarczyk to był wywiad jego i żony i tam mówił jaka to ona dobra kobieta, że go wspiera rozumie i jest jej wdzięczny za to, że akceptuje jak potrafi wywalić na pół dnia treningu.

A ogólnie jak pisałem wyżej jego nisza i szacun robi z tego kasę ale te odgrażania jak to on nie wyjaśni w Konie
  • Odpowiedz
@jan_pezus: już 5, nieźle daje, chyba z 10 o 5 pozycji awans :)

@gokish: czyli jednak kolega Karaś to trochę taki narcyz ;) żona co wspiera fajna, ale celebrytka lepsza ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dla mnie i tak szokiem jest ta francuska, że daje tak radę.
  • Odpowiedz