Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 245
Robert Karaś jest nie do powstrzymania! ( ʖ̯)

Zakończył etap pływacki poprawiając rekord o godzinę! Drugi zawodnik ma do niego na tym etapie 2 godziny straty! Coś niesamowitego...

Przed Nim jeszcze "tylko" 900 km rowerem i 211 km biegu. To jest maszyna a nie sportowiec!

Lecisz Robert! ()

#plywanie #rower #bieganie
MentorPL - Robert Karaś jest nie do powstrzymania! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ

Zakończył etap pływacki...

źródło: comment_1624882025PPGybAUxLMG3CGSCl49MYD.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piotr--K: Mieszasz fakty.

WR 7:51 jest z Kony ustawiony przez Frodeno z tego co pamiętam. Kona (Hawaje) to solidny wpierdziel dla organizmu który tylko potęguje chory wysiłek który trzeba wycisnąć żeby tam się poruszać.

PB Karasia jest z Hiszpanii.
To robi różnicę. Jak bardzo?
  • Odpowiedz
czyli hejt jest na to że nie daje rady w normalnym i wydłuża sobie dystans żeby nazbierać orderów?

@Piotr--K: Naaaah, hejt jest na całą otoczkę, krzywe akcje i nakręcaną atmosferę. Już mi się nie chce linkować i powtarzać, bo temat jest wałkowany na tagu jak zasilacze na elektrodzie.

Jak są zawody w X to niech są, niech to będą nawet mistrzostwa świata - spoko, ale nie ma sensu pompować balonika i tworzyć
  • Odpowiedz
@KruciHegot: W teorii, żadnych przerw. Przynajmniej na klasycznym dystansie. Nawet trenuje się zmiany butów, etc.
Tutaj jednak chyba będą musieli się kiedyś zdrzemnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Czyli ból d--y głównie o to, że nie jest najlepszy w tym co sobie jakąś grupka uznała za najważniejsze (w takim wypadku jakikolwiek ironman nie ma znaczenia liczy się tylko olimijski na dobrą sprawę? ) i udało mu się to zmonetyzowac?
No wlasnie jest to okazja do "pompowania balonika" bo ludziom imponuje dystans który jest niewyobrażalny. Tak jak w zwykłym ironmanie 20min to przepaść to dystans 2,3,5 krotnie większy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@krzysiek944: nie. O gdyby tak było, spoko znalazł swoją niszę. Ale on się co chwila odgraża, że jeszcze lada chwila i pojedzie na mistrzostwa świata im, a nie wiem czy kiedykolwiek chociaż się zakwalifikował.
  • Odpowiedz
nie no tutaj to ciągiem lecą chyba też

@krzysiek944: Tak na szybko znalazłem. W 2019 zwycięzca uzyskał czas 71:07:24. To są 3 dni bez 1h.
Mówiąc "zdrzemnąć" mam namyśli prawdziwe zdrzemnąć, a nie kimę 8h w hotelu ;)
  • Odpowiedz
@krzysiek944: @Piotr--K: na potrójnym Ironmanie gdzie zamknął się w niespełna 30h wyglądało to tak

W trakcie wyścigu nie spałem w ogóle. Na pływaniu, co 2 km, zatrzymywałem się na żywienie - na dosłownie 10, 15 sekund. W trakcie roweru zatrzymałem się raz, około 21:00, na 2 minuty, żeby przyczepić lampki. W tym czasie korzystałem również z toalety. Na biegu zatrzymałem się 4 razy na chłodzenie lodem i krótki
  • Odpowiedz