Wpis z mikrobloga

Czy też tak macie, że jak bylibyście w związku z dziewczyną, która nie jest dziewicą to czulibyscie się frajerami?

@derton778: Jeżeli się nad tym zastanawiasz, to możesz śmiało czuć się frajerem już teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I nie, nie mam tak, bo nie jestem przegrywem z samooceną na poziomie gruntu
  • Odpowiedz
@derton778 co innego piszesz, a o co innego pytasz w ankiecie xD
Każdy by wolał poznać dziewice, ale niektórym i tak może nie przeszkadzać że nią nie jest.

Druga sprawa jest taka, że jeżeli ty nie jesteś prawiczkiem, to jakim prawem wymagasz żeby dziewczyna była dziewicą? XD
  • Odpowiedz
  • 2
Z rozmów z kolegami wiem, że w sumie każdy z nich ma podobne myśli. Natomiast w internecie jest całkiem inaczej. Od czego to zależy?

@derton778 może od tego, że twoi koledzy są dopiero w podstawówce/liceum
  • Odpowiedz
@derton778: chętnie odpowiem. Związek z dziewicą skończył się tym, ze skakała na jakimś bolcu z pracy oraz przyniósł mi wstyd przed rodziną, znajomymi i kilka łez, a związek z dziewczyną która miała wczesniej kilku partnerów przyniósł mi same dobre chwile: szacunek, wsparcie, ogólnie mówiąc szczęście jakiego nawet w 20% nie zaznałem w związku z dziewicą. Polecam spojrzeć trochę szerzej. Myślę, rozkmina dziewica/niedziewica to takie myśli jakie miałem w wieku 18-20
  • Odpowiedz