Aktywne Wpisy

Frodo204872 +33
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz
StrangeGem +31
Wróciłam z randeczki. Kawaler k---a dramat jakby z tagu przegryw się urwał. Nienawiść do bab silna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak się za szukanie dziewic będziesz brać to na prokuraturę uważaj mirku.
@derton778: przynajmniej tutaj trafiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem skąd na wypoku taki kult dziewicy jako jakiegoś Świętego Graala czy coś. Kłody, nic nie potrafią, boli je ciągle. To nie ich