Wpis z mikrobloga

Naprawdę, czułbym się jak jakiś śmieć

@derton778: moim zdaniem będziesz czuć się jak śmieć aż do starości. Chyba że zrozumiesz trochę świat w jakim żyjesz i zmienisz nastawienie. Z fartem.
  • Odpowiedz
Naprawdę, czułbym się jak jakiś śmieć, który je po kimś z talerza.

@derton778: wytłumacz mi, jaki masz argument za tym, żeby twoja przyszła dziewczyna-dziewica nie czuła się jak śmieć jedzący po kimś z talerza. Poza takim argumentem, że ona przecież jest kobietą, ten argument nie działa w dzisiejszych czasach, po prostu trąci hipokryzją.
  • Odpowiedz
@Buniu: ??? Ja to w dupie mam, nigdy święty nie byłem sam, wkurza mnie tylko jak dziewczyna miała jakieś sytuacje z chłopami bez zobowiązań a jeśli zwiazek to w------e, nie trafiłeś
  • Odpowiedz
@derton778: Aha, czyli ty nie miałeś zamiaru zachować dziewictwa dla przyszłej partnerki, ale od niej tego będziesz wymagał XD Mam nadzieję, że nie uda ci się takiej znaleźć i że nie zmienisz zdania, bo szkoda normalnych dziewczyn, żeby marnowały czas na takiego pajaca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@derton778: a jak się czujesz z tym, że zgodnie z twoim myśleniem zeszmaciłeś i pozbawiłeś wartości obecną dziewczynę, a teraz chcesz ją zostawić i szukać następnej dziewicy, którą tak samo napoczniesz i rzucisz jak ci się znudzi?
  • Odpowiedz