Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: nihil novi, ziomek Piechocińskiego z PSL wtedy w randze ministra gospodarki i wicepremiera rządu PO/PSL Waldemar Pawlak powiedział w wywiadzie bez skrempowania, że nie ma co liczyć na państwowe emerytury, a on sam liczy na pomoc swoich dzieci na starość
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Przykładowo, według planu energetycznego zapisanego przez PO ok. 2010 roku elektrownię atomową powinniśmy już mieć otwartą.

Zapomniałem dodać przecinka, przez co wyszło na to że w 2010 powinniśmy mieć elektrownię. Od razu sprostuję, w 2010 Tusk z ekipą zapisali plany energetyczne uwzględniające budowę elektrowni atomowej, która miała być wybudowana właśnie gdzieś koło 2020 roku. Dziś powraca się do tego tematu i mówi o następnych 10-20 latach. Energetycznie jesteśmy w dupie, podobnie jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@CipakKrulRzycia: bardzo chętnie zadbam sam o swoją emeryturę jeśli przestaną mi zabierać tyle kasy z pensji :/

Jak mam odkładać na swoją emeryturę jeśli na emeryturę obecnych "seniorów" zabierają mi półtora tysiąca miesięcznie.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia
Wydaja,bo musza.
Inaczej nie wygrasz wyborow.

@PanBulibu nie przejdzie. 99% spoleczenstwa jakby dostawalo wyplate brutto=netto to przejadloby wszystko i na starosc zostaliby z niczym.
Ludzie to w wiekszosci debile zyjacy tu i teraz,ktorych napedzaja tylko instynkt- najesc sie,nachlac sie i podupczyc.
  • Odpowiedz