Aktywne Wpisy
MarekKucharz +69
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +110
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

Shadowlands nie jest najgorszym dodatkiem, ale nie jest także najlepszym. Z ostateczną oceną należy wstrzymać się do jego końca, ponieważ wszystko może ulec dynamicznym zmianom wraz z każdym następnym patchem. Mogę jedynie ocenić to, co zastajemy w grze aktualnie. Niestety nie napawa mnie to ogromnym optymizmem. Gra jest solidna, ale (po entuzjastycznych zapowiedziach) oczekiwałem czegoś więcej. Już od jakiegoś czasu Blizzard boryka się z licznymi potknięciami, co widoczne jest między innymi w tym tytule, jednak to temat na odrębny artykuł.
Recenzja gry World of Warcraft: Shadowlands
#gry #worldofwarcraft #wow #pcmasterrace #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1624469371xK6vjbgFu99P8ZYVuzJSi6.jpg
Pobierz@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: tzn bo trochę nie rozumiem, każdą klasą - a w zasadzie każdym specem da się zrobić klucz do +20 bez jakiś uber problemów - to że na MDI grają top tier specami aby robić to jak NAJSZYBCIEJ to chyba nie dziwi? O balansie, top klasach etc najwięcej mają właśnie do powiedzenia gracze którzy jak sam napisałeś "wbili max lvl i tyle" od
https://raider.io/mythic-plus-spec-rankings/season-sl-1/world/hunter/survival - survi hunterzy, po 2,6k rio
https://raider.io/mythic-plus-spec-rankings/season-sl-1/world/druid/feral - feral druidzie 2,3k rio
https://raider.io/mythic-plus-spec-rankings/season-sl-1/world/shaman/enhancement - enh z 2,8k rio xd
Nie spotkałem ani jednej osoby, która powiedziałaby, że bawiła się super w WoD. Kupiłem abonament, gram właśnie w TBC (zaczynałem grać od WoTLKa, więc TBC mnie ominęło) i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że to nie jest kwestia nostalgii - gra mi się wspaniale, to jest właśnie gra w której się zakochałem za dzieciaka, klimat wyciekający z ekranu, proste rzeczy jak dungeony czy itemy które cieszą bo musisz na