Aktywne Wpisy

jakuba94 +138
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Randy_the_Ram +57
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy

Shadowlands nie jest najgorszym dodatkiem, ale nie jest także najlepszym. Z ostateczną oceną należy wstrzymać się do jego końca, ponieważ wszystko może ulec dynamicznym zmianom wraz z każdym następnym patchem. Mogę jedynie ocenić to, co zastajemy w grze aktualnie. Niestety nie napawa mnie to ogromnym optymizmem. Gra jest solidna, ale (po entuzjastycznych zapowiedziach) oczekiwałem czegoś więcej. Już od jakiegoś czasu Blizzard boryka się z licznymi potknięciami, co widoczne jest między innymi w tym tytule, jednak to temat na odrębny artykuł.
Recenzja gry World of Warcraft: Shadowlands
#gry #worldofwarcraft #wow #pcmasterrace #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1624469371xK6vjbgFu99P8ZYVuzJSi6.jpg
Pobierz@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: tzn bo trochę nie rozumiem, każdą klasą - a w zasadzie każdym specem da się zrobić klucz do +20 bez jakiś uber problemów - to że na MDI grają top tier specami aby robić to jak NAJSZYBCIEJ to chyba nie dziwi? O balansie, top klasach etc najwięcej mają właśnie do powiedzenia gracze którzy jak sam napisałeś "wbili max lvl i tyle" od
https://raider.io/mythic-plus-spec-rankings/season-sl-1/world/hunter/survival - survi hunterzy, po 2,6k rio
https://raider.io/mythic-plus-spec-rankings/season-sl-1/world/druid/feral - feral druidzie 2,3k rio
https://raider.io/mythic-plus-spec-rankings/season-sl-1/world/shaman/enhancement - enh z 2,8k rio xd
@Megawonsz_dziewienc: od Legionu na pewno, bo Legion był jednym z najlepszych dodatków. Ale gorszy od BfA? xD BfA miał JEDEN zajebisty patch (8.2) i dwa całkowicie do d--y (8.1 i 8.3), z czego 8.1 poza raidami to w CAŁOŚCI był recykling rzeczy z Legionu, które albo powinny być na premierę, albo wcale (inwazje i paragon repy)
@nairoht
Nie spotkałem ani jednej osoby, która powiedziałaby, że bawiła się super w WoD. Kupiłem abonament, gram właśnie w TBC (zaczynałem grać od WoTLKa, więc TBC mnie ominęło) i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że to nie jest kwestia nostalgii - gra mi się wspaniale, to jest właśnie gra w której się zakochałem za dzieciaka, klimat wyciekający z ekranu, proste rzeczy jak dungeony czy itemy które cieszą bo musisz na