Wpis z mikrobloga

@Elec: Co tydzień masz możliwość otrzymania skrzynki za rangę minimum S- w grze. Liczba skrzynek do zdobycia capuje się na 4 (czyli nie możesz cały sezon czekać i na koniec dostać 40 skrzynek). Na danym championie w trakcie sezonu możesz tylko raz dostać skrzynkę. Wejdź sobie w profil w kliencie i w lewym dolnym rogu masz info, ile aktualnie możesz skrzynek dostać.
@Elec: No ma to sens z biznesowego punktu widzenia bo jak chcesz skrzynkę, to cię to zmusza do zagrania innym championem. Może ci się spodoba, zostaniesz mainem, kupisz skina do nowego championa? Tak się biznes kręci. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Drmscape2: chyba, że oczekują, że będę grał czymś z darmowej rotacji to wtedy ma jakiś sens, ale darmową rotacją to chyba nikt powyżej 30lvla już nie gra? xD
@Elec: Bo może czasem zapomnisz zagrać, a chcesz sobie skrzynki pootwierać i wtedy po prostu kupisz sobie skrzynki w ich sklepie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszystko się sprowadza do trzepania kasy przez rito, ale trudno tu mieć do nich pretensje bo kasę możesz wydać tylko na estetykę, nie gameplay.

Lata temu było gorzej bo cię praktycznie zmuszali do kupowania boostów do ówczesnego IP bo wymagania na dany
@Drmscape2: Grałem jeszcze jak 30lvl był max i wbiłem bez żadnych boostów, w sumie nie pamiętam żebym narzekał. Ale runy to były #!$%@?.
Strony na runy nadal przecież są używane więc tu się nic nie zmieniło. Można oczywiście sobie co chwilę zmieniać pod konkretną postać, ale wg mnie to nie kwalifikuje się jako rozwiązanie problemu.
To trochę taki sam workaround jak wejście do rozgrzanego samochodu żeby potem było ci chłodno jak
@Elec: Z tego co pamiętam, to wtedy się nie dało chyba w locie edytować run jak teraz i trzeba było mieć po prostu zrobioną stronę pod danego championa. Ewentualnie jak ktoś miał za mało to generyczne strony stosował. No i wtedy nawet jeśli dałoby się edytować w locie to trwałoby to bardzo długo bo tych run było sporo do wrzucenia na stronę. Aktualnie ustawienie run nie jest problemem jeśli się zna