Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +59
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +1038
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Zrobiłem ostatnio test na ilość testosteronu we krwi. Wynik: 11.5 nmol/L. Wiem, że jest w normie ale mogłoby być lepiej. Mój trener personalny mówi, że w c--j mało i poleca enanthate. Zastanawiam się czy zacząć cykl. Pytanie: kłuć tyłek czy sobie odpuścić? Może ktoś miał podobne wyniki?
#testosteron #silownia #mirkokoksy #trening #sterydy
Komentarz usunięty przez autora
@nandrolone: kiedyś przyjąłem 7 strzałów cypio i czułem się zajebiście, ale tak jak napisałeś trwało to jakieś 3 miechy
@Kasahara: niby testo jest w granicach normy, ale może wpierw zasięgnę porady lekarza
@MrHx: słyszałem i pewnie wpierw się z nim skonsultuję
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kasahara
Mieszkam w UK. Cena teścia 35 funtów ale lekarz może przypisać więc wtedy niecałe 10. Pewnie w tygodniu zadzwonię i się dowiem co i jak. Problem w tym że mój wynik jest w granicach normy i może być ciężko o receptę.
Mam zdiagnozowana nerwicę i syndrom dda więc pewnie od tego tak mam. 3 miesiące na terapii i jestem dobrej myśli. Ale i tak odczuwam ten niedobór teścia. Nie ma tragedii ogólnie ale mogłoby być zdecydowanie lepiej.
Zbadaj:
- LH