Wpis z mikrobloga

Witam.
Zrobiłem ostatnio test na ilość testosteronu we krwi. Wynik: 11.5 nmol/L. Wiem, że jest w normie ale mogłoby być lepiej. Mój trener personalny mówi, że w c--j mało i poleca enanthate. Zastanawiam się czy zacząć cykl. Pytanie: kłuć tyłek czy sobie odpuścić? Może ktoś miał podobne wyniki?

#testosteron #silownia #mirkokoksy #trening #sterydy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zwiadd: a Twój n---------y trener może nie powiedział, ze warto zbadać przyczyny tego stanu, czy trenbolon wyżarł mu mózg i po prostu powiedział "byczku przyjeb szpryce"?
  • Odpowiedz
@r3pr3z3nt: 35, mezomorfik
@nandrolone: kiedyś przyjąłem 7 strzałów cypio i czułem się zajebiście, ale tak jak napisałeś trwało to jakieś 3 miechy
@Kasahara: niby testo jest w granicach normy, ale może wpierw zasięgnę porady lekarza
@MrHx: słyszałem i pewnie wpierw się z nim skonsultuję
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@COWEED_19
@Kasahara
Mieszkam w UK. Cena teścia 35 funtów ale lekarz może przypisać więc wtedy niecałe 10. Pewnie w tygodniu zadzwonię i się dowiem co i jak. Problem w tym że mój wynik jest w granicach normy i może być ciężko o receptę.
  • Odpowiedz
@zwiadd: tylko wiesz, że z d--y się niskiego nie ma i znajduje się przyczynę i ją rozwiązane; a wbijanie to ostateczność? Które ma najwiecej konsekwencji + do końca życia.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kasahara
Mam zdiagnozowana nerwicę i syndrom dda więc pewnie od tego tak mam. 3 miesiące na terapii i jestem dobrej myśli. Ale i tak odczuwam ten niedobór teścia. Nie ma tragedii ogólnie ale mogłoby być zdecydowanie lepiej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Kasahara Wielkie dzięki! Zrobię badania i zobaczymy co wyjdzie. Mam dietę rozpisaną ale jeszcze jej nie zacząłem. Pójdę za twoją radą i spróbuję w naturalny sposób podnieść testosteron. Jeszcze raz dzięki.
  • Odpowiedz