Wpis z mikrobloga

Tak jak szacunek i tolerancję to ja mam na pierwszy miejscu, tak nie żałuję śliny by pluć na posiadaczy kombi, co trzeba mieć we łbie by kupić auto z takim nadwoziem? Czysty obraz Januszerki, chryste Panie, to jest tak okrutnie brzydkie, że wolałabym w zimę w -20 stopni stać na przystanku niż jechać tym karawanem. Macie wy godność? Polemizowałabym. Hurr durr, więcej przestrzeni, można rodzine zapakować i jechać nad morze, a może odrobinę godności? 100-200L więcej pojemności wystarczyło by zatracić godność człowieka i poczucie estetyki i gustu? Kto to w ogóle projektuje, kto ich zmusza?

Brak słów. Na pocieszenie w komentarzu piękna dupka. #motoryzacja #takaprawda #buldupy #oswiadczenie
V.....m - Tak jak szacunek i tolerancję to ja mam na pierwszy miejscu, tak nie żałuję...

źródło: comment_1624005497YJJHvdoRyvVb90Cd6wPeVo.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Victim: Wygląda dobrze ale jest sedanem czyli do d--y nie podobny. Lift back jak superb to idealne nadwozie.
Kombi są mega fajne bo można z nich zrobić sleepery.
  • Odpowiedz
@Victim: Bait 3/10 bo odpowiedziałem. Może zaburzę Twój obraz rzeczywistości, ale dla wielu osób auto ma być przede wszystkim funkcjonalne, a nie wyglądać. Piszę to sam jeżdżąc sedanem ( ͡° ͜ʖ ͡°) I nie wyobrażam sobie nim wozić z Castoramy worki pełne cementu, tylko pożyczę kombi, które jest dużo wygodniejsze i bardziej pojemne
  • Odpowiedz
@moods: Zagazować i perfekcyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Victim: na c--j gazować mocarną jednostkę 1.9 TDI? Wytrzymałość, elastyczność, moc i i zazdrość innych uczestników ruchu.
  • Odpowiedz
@Victim: chyba tylko w Polsce i na wschodzie Europy ludzie podniecają się sedanami XD

C--j że większość z nich ma ładowność gorsza od hatchbackow, ale kurła jaka to jes lymuzyna!

• Odpowiedz
@Victim: na codzień jeżdżę takim sedanem pastuchem b8 wygląda fajnie... Ale nie jestem wstanie do niego roweru spakować bez zdjęcia przedniego koła. :(
  • Odpowiedz