Tak jak szacunek i tolerancję to ja mam na pierwszy miejscu, tak nie żałuję śliny by pluć na posiadaczy kombi, co trzeba mieć we łbie by kupić auto z takim nadwoziem? Czysty obraz Januszerki, chryste Panie, to jest tak okrutnie brzydkie, że wolałabym w zimę w -20 stopni stać na przystanku niż jechać tym karawanem. Macie wy godność? Polemizowałabym. Hurr durr, więcej przestrzeni, można rodzine zapakować i jechać nad morze, a może odrobinę godności? 100-200L więcej pojemności wystarczyło by zatracić godność człowieka i poczucie estetyki i gustu? Kto to w ogóle projektuje, kto ich zmusza?
@Golfinho: absolutna bzdura, Siedzę w Alfach więc tutaj mi będzie najszybciej pokazać, Alfa 146 to liftback, Alfa GT to 100% coupe, Audi TT to też 100% coupe a jest 3 drzwiowe, co więcej wiele nowych samochodów jest 4 drzwiowych a jest określanych jako coupe, tego już nie rozumiem, być może jest w tym jakaś logika ale póki co jej nie ogarniam.
Brak słów. Na pocieszenie w komentarzu piękna dupka. #motoryzacja #takaprawda #buldupy #oswiadczenie
źródło: comment_1624005497YJJHvdoRyvVb90Cd6wPeVo.jpg
Pobierz