Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
On robi nieuczciwą konkurencję.
Okrada wszystkich obywateli
Robi bagno na rynku pracy
Ty, zgadzając się na takie łamanie prawa przyczyniasz się do tego że miliony ludzi cierpią przez sytuację jaką cwaniacy zrobili na rynku pracy
Pisz SMS, dzwon i nagrywaj, nagrywaj rozmowę - wszystko żeby udowodnić choć częściowo że pracujesz dłużej i że on Cię straszy niewypłaceniem.
Doprowadź do sytuacji że odzyskasz pieniądze i uciekaj - serio. Bo po takiej walce będzie robić jeszcze bardziej pod górkę, a podejrzewam że zalega Ci wypłatę za co najmniej dwa miesiące nadgodzin.
Komentarz usunięty przez autora
Skuteczność wydawania swoich środkó na swoje rzeczy to 100%, a wydawanie czyiś rzeczy na nieswoje rzeczy to koło 25%, (polska wydająca środki UE) a potem dochodzi wydawanie nieswoich na swoje czyli 50% (środki od państwa na swoje rzeczy) i mamy łączną skuteczność koło 12,5% wydawania srodków UE na swoje cele. Oczywiście to bardziej symbolicznie. Realnie
Generalnie jeżeli dajesz się dymać, to nie licz na to, że to
@wacek901: niezły jesteś! No i nadal nie wiesz co
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora