Wpis z mikrobloga

@Famina: Pamiętam, jak w to maniaczyłem przez długie miesiące a nawet lata... Kiedy przeszedłem singla na najwyższym poziomie trudności (ch*j ci w dupę Xan!) uznałem, że spróbuję swoich sił na multi... Wszedłem na pierwszy serwer i zostałem tam zgwałcony na 100 różnych sposobów... :(
  • Odpowiedz
@speerpre: Pamiętam jak miałem problem z graniem w sieci... Zawsze grałem na oryginalnej wersji ale kiedyś mi się płyta zepsuła i w żadnym sklepie nie mogłem dorwać UT99, tylko same szajsy >2000... Wysłałem maila do jakiegoś pro gamera polskiego, można by powiedzieć- reprezentanta naszego kraju na różnych zawodach... On odpisał: ,,Stary, tego nie dostaniesz nigdzie, ściągnij z neta i graj, każdy tak robi"
  • Odpowiedz
@gustawny: ja mam orginalnego unrila z kolekcji klasyki. Unreal, Unreal Tourament, Unreal 2, Unreal Tourament 2004 na jednej plytce a i tak pobralem z neta :D

20zl kupiony 2 lata temu a i tak ostatnio widzialem w tesco czy czyms podobnym. Poszukaj tej wersji jak chcesz :P
  • Odpowiedz
@gustawny: Czas powrócić do pięknych lat młodości, wbijaj jutro na nasz wykopowy serwerek. :)

@r3ll: Przecież te wpisy są z trzech dni. Wiem, ze to wygląda tak jakbym była spamerem, ale prawda jest taka, że jeśli ja nie zawołam, to nikt nie przyjdzie. Jak w trakcie gry mówię, że zw, że będę za pół godziny, to po powrocie widzę tylko pusty serwer i mi wszyscy mówią, że jak
  • Odpowiedz
@Famina: Czizas, nie wiedziałem że anrilkowe mirasy są na tyle zdesperowane, że do UT wchodzą tylko po to, żęby pogadać z jakąś laską :D

W takim razie duży plus dla Ciebie! Masz całkiem pokaźne grono fanów Twojego głosu, łaknących rozmowy i wspólnego śmieszkowania :D

No i oczywiście dla Tych wszystkich Panów również plus! Teraz są już so beta+ as fuck ;)
  • Odpowiedz