Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +170
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

To strasznie fajnie.
źródło: comment_Vdp95slxBgJNBSWcDxX7nfww51UhfDVa.jpg
Pobierzźródło: comment_fdnHejOq7yUeXaO9p0M3isBZ7AtnJ4Zt.jpg
Pobierzźródło: comment_XDXU48gGHFLEKREbROf8Z7VzjAk75rdB.jpg
Pobierz20zl kupiony 2 lata temu a i tak ostatnio widzialem w tesco czy czyms podobnym. Poszukaj tej wersji jak chcesz :P
@r3ll: Przecież te wpisy są z trzech dni. Wiem, ze to wygląda tak jakbym była spamerem, ale prawda jest taka, że jeśli ja nie zawołam, to nikt nie przyjdzie. Jak w trakcie gry mówię, że zw, że będę za pół godziny, to po powrocie widzę tylko pusty serwer i mi wszyscy mówią, że jak
W takim razie duży plus dla Ciebie! Masz całkiem pokaźne grono fanów Twojego głosu, łaknących rozmowy i wspólnego śmieszkowania :D
No i oczywiście dla Tych wszystkich Panów również plus! Teraz są już so beta+ as fuck ;)