Wpis z mikrobloga

@kidi1: a zastanowiłeś się dlaczego ta kobieta kopnęła typa w jaja i przy okazji zapodala kilka liści? Po co, przecież patusiarskie różowe startują do każdego z łapami za nic XD nawet nie pomyślałeś że OP podkoloryzował specjalnie historie żeby wyjść na wielkiego kozaka co dostaje za nic i wymierza potem sprawiedliwość:) nie wspominając ze to bajt
  • Odpowiedz
Pijana patusiara cię bije a ty dzwonisz na policję i mówisz, że kobieta cię bije proszę przyjechać? No to sam zobacz jak wyglądasz w takiej sytuacji :)

@kidi1: a jak mam wyglądać? Rozumiem ze mam jej oddać (a ćwicze coś tam od kilku lat) a potem wezwanko do sądu za pobicie z kilkoma umówionym świadkami przeciwko mnie?:)

Za dużo się naczytałeś historyjek pod tezę i wydaje ci się ze policja
  • Odpowiedz
@kidi1: Napisałem max 26 lat. Czyli masz te 18.

Jak się do tego odniosę? A do czego się mam odnosić? Ja tu widzę kto zaczął tą całą farsę i jaki był prawdopodobnie przebieg zdarzenia. Pierwszy z łapami wyskoczył OP + watpie żeby wyłapał potem za nic kilka liści i kopa w jaja. Wiec mam się odnosić do bezsensownej agresji (wnioskujac z tego co napisał) która prawie napewno była sprowokowana czymś
  • Odpowiedz
@kidi1: Jakie są wg ciebie fakty? Byles, widziałeś? Czy fakty w twoim życiu to historyjka na anonimowych? Wsadzi mi tipsy w oczy? Nie obracam się w takich kręgach żeby zbliżyć się aż tak blisko do patusów żeby wyrządzili mi krzywdę ale rozumiem twoje obawy
  • Odpowiedz