Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Komentarz usunięty przez autora
@jarzyn86: zauważ jak dużo przegrywów się spięło pomijając ten fakt. To jest właśnie wykop:)
@kidi1: a jak mam wyglądać? Rozumiem ze mam jej oddać (a ćwicze coś tam od kilku lat) a potem wezwanko do sądu za pobicie z kilkoma umówionym świadkami przeciwko mnie?:)
Za dużo się naczytałeś historyjek pod tezę i wydaje ci się ze policja
@AnonimoweMirkoWyznania: nie. Równouprawnienie, 2021 rok. Jak ktoś startuje z łapami, to musi się liczyć z kontrą. Niezależnie od płci.
@Janusz_z_Rivii: Jak myślisz ile mam lat?
@jarzyn86: Bingo! Ciekawe czego jeszcze OP zapomniał napisać:)
źródło: comment_16233560010C6jJWYDof6grLWEYJS9ib.jpg
PobierzJak się do tego odniosę? A do czego się mam odnosić? Ja tu widzę kto zaczął tą całą farsę i jaki był prawdopodobnie przebieg zdarzenia. Pierwszy z łapami wyskoczył OP + watpie żeby wyłapał potem za nic kilka liści i kopa w jaja. Wiec mam się odnosić do bezsensownej agresji (wnioskujac z tego co napisał) która prawie napewno była sprowokowana czymś