Wpis z mikrobloga

Jak kobieta zachowuje się jak mężczyzna to należy ja potraktować jak mężczyznę.

@kidi1: Mężczyzna rzuca się z łapami na innych ludzi na kąpielisku wykopku? Fajne musisz mieć otoczenie.
  • Odpowiedz
@kidi1: Przeczytałem jeszcze wcześniej ze przywalił jej chlopowi za bajzel. Ciebie tez kobiety atakują na ulicy? Bo mi się nigdy to nie zdarzylo. Jak zwykle wykopki łykają wersje OPa jak to agresywna różowa za nic załadowała mu kilka plaskaczy. Niczym młode pelikany XD

No i dołożył cegiełkę do zmian społecznych XD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania w weekend miałem podobną akcję ale jak chłop dostał lepca to laska się rozpłakała i dzwoniła po jakiegoś szwagra. No ale dzwoniła i dzwoniła i się nie dodzwoniła. Coś mi tam pogrozili że mnie dojadą no to zapraszałem gościa kilka razy bo przecież jesteśmy tu i teraz no ale niestety uciekli.
  • Odpowiedz
@Janusz_z_Rivii: Bicie to sprawy męskie. Mężczyźni się pobili a kobiecie też zachciało się załatwiać sprawy po męsku, więc została potraktowana jak mężczyzna. Może lubisz jak pijana wariatka Cie n--------a, ale ja nie i również jak op nie stałbym bezczynnie nie broniąc się. Każdy miał prawo do obrony i op i ten pijaczek i ta raszpla.
  • Odpowiedz