Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ja bym już kilka razy siedział za pobicie jednak wolałem przyjąć plaskacza i odejść z podkulonym ogonem „stracić honor i zachować się jak p...a” niż mieć zawiasy czy nawet wyładować w pierdlu. Ludzie mają zobowiązania czy tam firmy ważniejsze od udowodnienia sebixom którzy nie mają nic do stracenia kto tu jest kozakiem.

@Janusz_z_Rivii: naprawdę nie oddałbyś mniejszemu od siebie facetowi, po tym jak ON zaatakowałby ciebie 3 razy? Nie wierzę.
  • Odpowiedz
  • 0
a zastanowiłeś się dlaczego ta kobieta kopnęła typa w jaja i przy okazji zapodala kilka liści? Po co, przecież patusiarskie różowe startują do każdego z łapami za nic XD nawet nie pomyślałeś że OP podkoloryzował specjalnie historie żeby wyjść na wielkiego kozaka co dostaje za nic i wymierza potem sprawiedliwość:) nie wspominając ze to bajt

@Janusz_z_Rivii: żyjesz w bańce i na podstawie swoich ubogich doświadczeń życiowych zakłamujesz rzeczywistość, bo ty
  • Odpowiedz
@srogie_ciasteczko: Żyje w bance bo izoluje się od ciebie i tobie podobnych dla których rozwiązywanie konfliktów zaczyna i kończy się na rozwiązaniach siłowych? :) nie spieszno mi do pierdla za jakiegoś śmiecia niczym za człowieka:)
  • Odpowiedz
  • 0
@Janusz_z_Rivii: ale właśnie chodzi i to, że ja jestem bardzo spokojną osobą. NIGDY w życiu nie uderzyłem nikogo pierwszy. Ale sam miałem sytuację, gdzie na imprezie pijana laska próbowała mnie opluć, a jak nie trafiła, to mnie kopnęła. Wiesz za co? Za to że napiłem się jej napoju, który zostawiła u mnie. Po tym jak sama wypiła moją wódkę. Nie zadaję się z patolami, ale nie zawsze od razu wiesz,
  • Odpowiedz