Aktywne Wpisy

MonazoPL +91
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
thority +196

Komentarz usunięty przez moderatora
Sądzisz, że wszystkich interesuje kampania antybobolska, czy tak dla zasięgu??
A po co mam się pucować na PW jak jakiś lateks? Poza tym jestem ciekawy co powiedzą o tym inne osoby. Tag jest jak najbardziej odpowiedni, i nie zmieni się to dopóki bobolaki nie przestaną spamować tutaj pyskiem menela. Zresztą, tu jest cały antybobolski gang ¯\_(ツ)_/¯
.
@AmigaOS: Ponieważ proporcje są jak 1:100, więc ich wpisy są nieistotne, ale masz rację też robią śmietnik.
Nie,wszyscy zdrowi ale widzę z Tobą gorzej. Wiesz są ośrodki specjalistyczne w Kraju które leczą tak beznadziejnie przypadki fanatyzmu jak twoje. Kontaktu nie będę Ci podawał jestem w stanie uznać że poradzisz sobie ze znalezieniem odpowiedniej placówki która wyleczy Cię z tego chorego fanatyzmu.
Radom Piękne miasto ale żeby nie mieli ośrodka dla takich jak ty