Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AmigaOS: cos ala Korwin w UE gdzie na koncu zawsze mowil "a poza tym sadze, ze Unia powinna zostac zniszczona". to tutaj cos podobnego tylko, ze na poczatku. dobry pomysl. albo jak z reklamami lekow "przed uzyciem zapoznaj sie..."
  • Odpowiedz
@OlgierdAndrzejewski: @gonzo15: To musi być krótka formułka mówiąca o wyświetleniach, komentarzach i łapkach w górę/dół. To ma się wyryć na stałe w tych pustych głowach, tak żeby im się to po nocach śniło. Może w końcu to zrozumieją.
  • Odpowiedz
"dlaczego piszesz to publicznie i w dodatku na złym tagu"

A po co mam się pucować na PW jak jakiś lateks? Poza tym jestem ciekawy co powiedzą o tym inne osoby. Tag jest jak najbardziej odpowiedni, i nie zmieni się to dopóki bobolaki nie przestaną spamować tutaj pyskiem menela. Zresztą, tu jest cały antybobolski gang ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
nie zmieni się to dopóki bobolaki nie przestaną spamować tutaj pyskiem menela

@AmigaOS: Ponieważ proporcje są jak 1:100, więc ich wpisy są nieistotne, ale masz rację też robią śmietnik.
  • Odpowiedz
@salamsalejman: Ciebie i Zapomogę2 można czytać dosłownie jak otwartą książkę. Przypisujecie obcym ludziom z internetu swoje problemy :) Jeden zarzuca każdemu choroby psychczne a ten drugi ciągnie kasę z MOPSu i wiecznie coś bredzi o braku pracy i kobiety xD
  • Odpowiedz
@salamsalejman Specjalista od bycia biedą umysłową ( ͡ ͜ʖ ͡)
Nie,wszyscy zdrowi ale widzę z Tobą gorzej. Wiesz są ośrodki specjalistyczne w Kraju które leczą tak beznadziejnie przypadki fanatyzmu jak twoje. Kontaktu nie będę Ci podawał jestem w stanie uznać że poradzisz sobie ze znalezieniem odpowiedniej placówki która wyleczy Cię z tego chorego fanatyzmu.

Radom Piękne miasto ale żeby nie mieli ośrodka dla takich jak ty
  • Odpowiedz