Wpis z mikrobloga

@OlgierdAndrzejewski: Siemano Olgierdano. Chciałbym poruszyć bardzo ważna sprawę. Uważam że potrzebna jest stała, nagrana formułka na początku każdego twojego filmu. Informująca dokładnie o tym żeby nie wyświetlać menela filmów, nie pisać mu komentarzy i nie dawać żadnych łapek, nawet tych w dół. Trzeba ludziom wyryć w korze mózgowej to że menel właśnie na to liczy i tylko dzięki temu jego kanał jeszcze jakoś żyje. Dasz radę coś takiego ogarnąć? To powinno przynieść efekty i nie jedna osoba będzie ci za to wdzięczna.
#kononowicz #patostreamy
Pobierz
źródło: comment_1622899546JC3bp1i99WoXJmdg0T8jkn.gif
  • 25
"dlaczego piszesz to publicznie i w dodatku na złym tagu"

A po co mam się pucować na PW jak jakiś lateks? Poza tym jestem ciekawy co powiedzą o tym inne osoby. Tag jest jak najbardziej odpowiedni, i nie zmieni się to dopóki bobolaki nie przestaną spamować tutaj pyskiem menela. Zresztą, tu jest cały antybobolski gang ¯\_(ツ)_/¯
@salamsalejman Specjalista od bycia biedą umysłową ( ͡ ͜ʖ ͡)
Nie,wszyscy zdrowi ale widzę z Tobą gorzej. Wiesz są ośrodki specjalistyczne w Kraju które leczą tak beznadziejnie przypadki fanatyzmu jak twoje. Kontaktu nie będę Ci podawał jestem w stanie uznać że poradzisz sobie ze znalezieniem odpowiedniej placówki która wyleczy Cię z tego chorego fanatyzmu.

Radom Piękne miasto ale żeby nie mieli ośrodka dla takich jak ty to