Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +174
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +106
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

#kryptowaluty #elonmusk #tesla
nie da sie szybko odpowiedziec, tak w skrocie mamy:
- amerykanski sen - przylecial imigrant do USA i zostal miliarderem
- prezes cool firmy - Tesla, SpaceX, Boring Company itd
- pomimo kiepskiej prezentacji wypowiedzi przyciaga uwage tym co mowi
- nie boi sie powiedziec tego
„Zróbmy coś szalonego. Ja stawiam”
I myk roadster wystrzelony na orbitę
Ile masz znacznie bogatszych firm, gdzie skomplikowane szczebelki korporacyjne, skutecznie blokują innowacje?
Muskowi piszesz na tweeterze
„ej. Te kierunkowskazy są strasznie głośne i budzą mojego rocznego synka Joe. Dałoby się
@Benio_Czarodziej: wiele rzeczy przepadłoby gdyby nie zabrał się za to Musk. Albo zostałyby jakimiś niszowymi pomysłami. Często dobre pomysły zostają zepchnięte na boczny tor i czekają na lepsze czasy. Do wielu rzeczy trzeba podejść z takim zapałem jaki ma Elon. Zebrać do kupy ekspertów z danej dziedziny, posolić $$$ i ruszyć z tematem. Apple też wiele nowego nie wnosi ale
Tesla już dawno powinna być bankrutem, 4 lata temu przy produkcji Modelu 3, a tu psikus. Gość po prostu udowodnił wszystkim, że jest mega dobrym CEO i jego biznesy generują niesamowitą ilość hype'u, ale także dochodu (u Tesli potrwa to jeszcze