Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +605
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
mirko_anonim +19
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

@rolnik_wykopowy: nie badz taki skromny xD
@MangoZjem: Masz 12 lat? xD Nie zawsze mam czas na odpisywanie. Czasami zapomnę. Ba, gadałem ostatnio z kilkoma innymi laskami, którym czasami odpisywałem dopiero po tygodniu i nie miały z tym problemu tak, jak ja, gdy one mi odpisywały po kilku dniach. No ale one miały więcej niż dwadzieścia lat i trochę więcej na głowie
@rolnik_wykopowy: sadzac po Twojej umiejetnosci skladania zdan smiem podejrzewac, ze Ty masz xD taki zapracowany nie jest w stanie napisac jednego zdania lasce do ktorej sam zagadal ale od kilku godzin odpisuje na shitposty na wykopie xD
Komentarz usunięty przez autora
@aleosochosi: po czym wnosisz, ze jest chamska? po tym, ze musiala czekac 2 dni na ciag dalszy konwersacji po odpowiedzi na durne pytanie i uzyskala jeszcze durniejsze? jak dla mnie to w taki sposob chciala zakonczyc ta relacje i tyle.
@MangoZjem: Ucz innych poprawnej pisowni i jednocześnie sama miej ją w dupie. Płacz, że ktoś się o to p-------ł xD
@rolnik_wykopowy: ale to Ty wrzucasz screenshoty z rozmowy i placzesz, ze uraziles witaminke xD ja Ci tylko podaje przyczyne.
@rolnik_wykopowy: kogo ja ucze poprawnej pisowni? niezle masz urojenia xD napisalam tylko, ze skladnia zdan na poziomie 7latka. to
@MangoZjem: Wrzuciłem chyba pierwszy raz dla beki screena celowo ze smutną minką, a Ty to wzięłaś dosłownie? Urocze xD
Wróć się do swoich pierwszych wypowiedzi. Skleroza to straszna choroba xD
Wiem wiem, literówki, brak przecinków, brak polskich znaków, BO SZYBKO PISZESZ całkowicie Cię usprawiedliwia xD
źródło: comment_1621513056J8wCCSsIsNufuPy1JGgnEE.jpg
Pobierz