Aktywne Wpisy
rybsonk +13
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 9.3% (111)
- Fortnite 2.5% (30)
- Minecraft 14.0% (167)
- Roblox 3.0% (36)
- League of Legends 7.3% (87)
- Fallout 4 1.4% (17)
- Skyrim 7.2% (86)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 55.4% (662)
Wykopowicz9876 +84
Jeżeli dziewczyna z #tinder z którą byłem na randce zablokowała mnie na insta to czy mam potencjalnie szansę uratować sytuację poprzez wyszukanie jej profilu na Facebooku i napisanie tam? Myślę że mogło tutaj dość do nieporozumienia i może ona mnie w rzeczywistości lubi.
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
#tinder #badoo #podludzie
@rolnik_wykopowy: nie badz taki skromny xD
@rolnik_wykopowy: nigdzie jej nie bronie. ani slowa o niej jeszcze nie napisalam. ale jak juz chcesz cos wiedziec ode mnie o niej to reprezentujecie podobny poziom. z taka roznica, ze ona Ci odpisala tego samego dnia a Ty jej po dwoch dniach.
@MangoZjem: Masz 12 lat? xD Nie zawsze mam czas na odpisywanie. Czasami zapomnę. Ba, gadałem ostatnio z kilkoma innymi laskami, którym czasami odpisywałem dopiero po tygodniu i nie miały z tym problemu tak, jak ja, gdy one mi odpisywały po kilku dniach. No ale one miały więcej niż dwadzieścia lat i trochę więcej na głowie niż
@rolnik_wykopowy: sadzac po Twojej umiejetnosci skladania zdan smiem podejrzewac, ze Ty masz xD taki zapracowany nie jest w stanie napisac jednego zdania lasce do ktorej sam zagadal ale od kilku godzin odpisuje na shitposty na wykopie xD nie kompromituj
Komentarz usunięty przez autora
@aleosochosi: po czym wnosisz, ze jest chamska? po tym, ze musiala czekac 2 dni na ciag dalszy konwersacji po odpowiedzi na durne pytanie i uzyskala jeszcze durniejsze? jak dla mnie to w taki sposob chciala zakonczyc ta relacje i tyle.
@MangoZjem: Ucz innych poprawnej pisowni i jednocześnie sama miej ją w dupie. Płacz, że ktoś się o to #!$%@?ł xD
@rolnik_wykopowy: ale to Ty wrzucasz screenshoty z rozmowy i placzesz, ze uraziles witaminke xD ja Ci tylko podaje przyczyne.
@rolnik_wykopowy: kogo ja ucze poprawnej pisowni? niezle masz urojenia xD napisalam tylko, ze skladnia zdan na poziomie 7latka. to Ciebie zapieklo
@MangoZjem: Wrzuciłem chyba pierwszy raz dla beki screena celowo ze smutną minką, a Ty to wzięłaś dosłownie? Urocze xD
Wróć się do swoich pierwszych wypowiedzi. Skleroza to straszna choroba xD
Wiem wiem, literówki, brak przecinków, brak polskich znaków, BO SZYBKO PISZESZ całkowicie Cię usprawiedliwia xD
@rolnik_wykopowy: no w #!$%@? xD w pierwszym komentarzu napisalam, zebys nauczyl sie skladac zdania a nie, zebys uzywal poprawnej pisowni xD w drugim jak popadles w skrajnosc to tez to zanegowalam xD cyt: