Aktywne Wpisy

Uzytkownik_awaryjny +192

EndymionPP +254
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

@Barto_: Laska (jeśli faktycznie studiuje medycynę, to jednak powinno być w niej trochę kultury i ogłady) wysrała z siebie trzy słowa w ciągu tej śmiesznej konwersacji, a to ja mam problem z formułowaniem zdań? xD
Serio współczuje wam bracia łowienia tych pereł w tym szambie. Ja zdecydowanie wole poznawać dziewczyny na imprezach. Wtedy od razu wiem z kim mam do czynienia, czy mi się podoba czy nie, czy mi się z nią dobrze gada, czy nie.
W dodatku na imprezie od razu widzisz, czy się podobasz czy nie, a na Tinderze
tzn. jedna sprawa, ze olac chamska karyne, a druga ze z taka bajera to nie wyrwiesz nawet i najmilszej dziewczyny pod sloncem xD
Jak czytam takie rzeczy to czuję, że chyba mam autyzm ( ͡º ͜ʖ͡º)
@miaumiaumrau: jak ktoś pisze takimi głupimi uśmieszkami, to prawdopodobnie lubi wykorzystywać innych :)
@GrafikaUltraHaDe: Co Ty p--------z? xD Czyli twierdzisz, że chamstwo karyny, to wynik źle sformułowanego pytania?