Wpis z mikrobloga

@miki4ever: @Barto_: Była w jakimś fartuchu z logiem uniwersytetu, a elokwencji brakło jej również na napisanie chociaż dwóch słów o sobie, więc żeby zagaić rozmowę zwyczajnie zapytałem czy studiuje medycynę. Widać to zbrodnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: One potrafią być tak głupie, że uznają to za obelgę. Jakbyś spytał o jakieś hobby i okazałoby się, że takiego nie posiada to też poczuje się atakowana XD. Ogólnie ta aplikacja rujnuje relacje międzyludzkie.
  • Odpowiedz
  • 6
@rolnik_wykopowy nie zapytałeś zwyczajnie czy jest studentką medycyny. Tylko napisałeś "studentka medycyny?" Nikogo nie bronię a zwłaszcza nie takiego chamstwa ale pisząc że brakuje Ci ogłady narażę się zaraz na jakieś oskarżenia o bialorycerstwo a do tego mi daleko. Po prostu formułuj pełne zdania w rozmowie proszę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@rolnik_wykopowy: że też ludziom się jeszcze chce n---------ć fikołki przed księżniczkami z tindera. Jeszcze jakieś 8 lat temu można było poznać normalne, fajne dziewczyny na takiej fotce (sam tak poznałem dwie swoje z czego jedna dziewica). Nie wiem, może to dlatego że wtedy to było małe miasto a nie duże wojewódzkie gdzie większość to studentki co wyżej srają niż dupe mają. Tak czy inaczej szkoda czasu
  • Odpowiedz