Aktywne Wpisy
linuxuser +210
Nie będę się zbytnio zagłębiał w szczegóły, ale dostałem wypowiedzenie. Jest mi przykro i smutno, bo jeszcze nigdy nikt mnie nie zwolnił. Pracuję do końca czerwca. Sytuacja o tyle nieciekawa, że na utrzymaniu cała rodzina i kredyt. Żonie nie przedłużyli dwa lata temu umowy po porodzie po 2 latach współpracy, a teraz nikt nie chce jej zatrudnić, bo każdy domyśla się, że jest młodą matką.
No więc jak by ktoś szukał Linux
No więc jak by ktoś szukał Linux
BezDobry +163
Nienawidzę takiej gry na uczuciach.
#antynatalizm #wykop
Mogliby nawet zrobić rzeczywistą apkę gdzie musisz regularnie klikać [WESPRZYJ] oczywiście za golda otrzymywanego z regularnego oglądanie reklam lub kupowanego za realną cebulę. Jak zapomnisz to gówniak się przekręca możesz wyszukać nowego (spośród ogłoszeń w serwisie) do hodowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Z logicznego punktu widzenia może i masz rację, ale nie doszukiwałbym się logiki w działaniach ojców i matek desperacko walczących o życie swoich dzieci.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ZostawZiemniaki: Licytowali się że lepiej pomóc 2-letniemu, niż 10-letniemu?
xdddxxxxxxxxxxxxxx
U nas setki osób się tak przewija, ale społeczeństwo udaje, że wszystko jest ok i przymyka oko.
Uważam, że każdemu przydałaby się praktyka w hospicjum / domu starców, bo warunki
@aPimpNamedSlickback: Oj, widzę, że ktoś tutaj się jeszcze łudzi, że tuż przed śmiercią nie będzie cierpiał...
W ogóle co trzeba mieć w głowie, aby nie mieć nic przeciwko tworzeniu kolejnego truchła i tym samym kazać je oglądać innym?
Natale chcą po prostu tworzyć przyszłe zwłoki, aby opłakiwały najpierw truchła ich samych, czyż nie?
Ja bym tak zrobiła jakby brakowało mi kasy na jego życie.
@Zgrywajac_twardziela: Ja #!$%@?, co wy macie we łbach xD
@HAL__9000: Jak bardzo nieszczęśliwym trzeba być, żeby myśleć w ten sposób? Nie dopuszczasz do siebie myśli, że istnieją dobre powody, aby zdecydować się na dziecko? Dobre dla kogoś, niekoniecznie Ty musisz je rozumieć? Ja
W ogóle. Wystarczy być realistą i oceniać rzeczywistość taką jaką jest.
Ależ ja doskonale wiem, że natale mają swoje (i tylko swoje) "powody" do rozmnażania się. Wiem też, że jest to dla nich (i tylko dla nich) "dobre",
To się nazywa empatia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@HAL__9000: Mylisz się- da się. Popełniasz błąd butnie zakładając, że ludzie, którzy przez życie przechodzą szczęśliwi nie są tak wielce uświadomieni jak Ty i nie doznali jakiegoś wielkiego oświecenia, którego Ty doznałeś. A może są po prostu
@Iskaryota: nie ono jedno
Czy to że inne 2 letnie dzieci też umierają coś zmienia?
Komentarz usunięty przez autora
Samotni ludzie często mają podpisane mnóstwo rzeczy typu "do not transfuse", "do not resuscitate", więc marna szansa jest ich spotkać w opiece a i tam są tylko do 1 wypadku / zawału.
W polsce raczej będą
@sudiczka: bo za głupia jesteś by dyskutować na tym samym poziomie co hal i wiesz że nie masz szans w dyskusji xD