Wpis z mikrobloga

@deyna123: @mates1947: dlatego sformułowałem tak pytanie o wybór na miejscu Kamila - nie wiesz co się działo w hotelu pod twoją nieobecność, nie jest twoim zmartwieniem dbanie o show w programie, masz do wyboru dwie kobiety o których nic nie wiesz, ja podziwiam tych, którzy twierdzą, że wybraliby Justynę, bo dla mnie ona jest tylko nieco bardziej pociągająca od Zgredka, a charakter i osobowość to można sobie oceniać
  • Odpowiedz
@edenmar: ogólnie to wiadomo że ruda nie ma podejścia do Karyny jeśli chodzi o wygląd ale co z nią robić jak ona nie zna polskiego a to co by przychodziło do głowy żeby z nią robić ( ͡° ͜ʖ ͡°) to chyba w programie bez gadki byłoby ciężko
  • Odpowiedz
@elena-mary: hahah dodkladnie. Co z tego ze z laską nawet nie pogadaja lub nie będą mieli wspolnych tematow, ważne ze ma sliczna buźke. Smieszy mnie to bo najwazniejszy jest dla nich wyglad a jak juz spedza z taka dziewczyna tydzien czy dwa to zaczynaja narzekac ze czegos im w tej relacji brakuje. A pozniej znowu robia to samo xD
  • Odpowiedz
@elena-mary: @deyna123: pomijam to, że dla mnie jej hałaśliwa osobowość jest równie odpychająca co wygląd, ale zwyczajnie nie wierzę, że w takiej krótkiej formule można tę osobowość zaprezentować na tyle, żeby była ona decydującym kryterium przy wyborze, ergo: tak jak można się zgodzić, że Kamil zachował się irracjonalnie odrzucając Karolinę, tak w tym przypadku moim zdaniem on dokonuje całkiem logicznego i naturalnego wyboru
  • Odpowiedz
@edenmar: przynajmniej Justyna ma jakas osobowosc a nie jest nudną i cichą szarą myszką. Ja tam wole jak ludzie sa glosni i pozytywni w tym smutnym jak p---a kraju xD a co do Kamila to w jednym watku napisalam ze on odkad wszedl to wiedzialam ze jest podstawiony przez produkcje. Wogole nie jest soba co bardzo dobrze widac i ewidetnie gra wedlug scenariusza. Jest najwiekszym fejkiem wszystkich 3 sezonow XDD
  • Odpowiedz
@deyna123: a co spotkało Hanię z HP2? Tylko dziewczyna się męczyła, bo ją wszyscy cisnęli - była po prostu nieatrakcyjna dla nich, wyleciała szybko na korzyść Sońki, która była ładna, ale tępa. Mamy tą samą sytuacje tutaj. Justyna ma specyficzną urodę, dla większości jest brzydka. Wątpię, że gdyby taka Lui miała wybierać faceta, wybrała by tego brzydszego :) Więc to działa w obie strony. Wejdź na Tindera, dowodów nie trzeba
  • Odpowiedz
Justyna ma specyficzną urodę, dla większości jest brzydka

@Redoxx: LOL, przede wszystkim ona nie ma "specyficznej urody", tylko w wyniku operacji plastycznych zamieniła się z ładnej naturalnej dziewczyny w jakieś paskudne straszydło, zdjęcia pokazujące jej metamorfozę "przed" i "po" powinny być wieszane przed gabinetami medycyny estetycznej, tak jak te zdjęcia płuc na paczkach papierosów
  • Odpowiedz
@deyna123: wait, what? Przecież ruda to kompleksy przykryte warstwą udawanego luzu, pewności siebie, dystansu i poczucia humoru. Dla mnie ze wszystkich dziewczyn w programie wypadła najmniej autentycznie.
  • Odpowiedz
@deyna123: sama niejako się przyznała, że jej operacje miały podbudować jej poczucie wartości, ale tak się nie stało. Inna sprawa - jej dystans i poczucie humoru są w tak oczywisty sposób nienaturalne jakby je markerem na czole wypisała.
  • Odpowiedz
@Nazanzibar: tak jak powiedzialam mi sie ona podoba bo w codziennym zyciu otaczam sie pozytywnymi ludzmi a nie nudziarzami. Wedlug ciebie jej zachowanie jest nienaturalne a wedlug mnie jest. Ja ja lubilam ogladac a za to bezplciowej Kary nie trawie i tyle ;)
  • Odpowiedz