Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1316
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

O to tu.
#gamedev #chwalesie #kodermakesgames #gry #steam
źródło: comment_1621018137bOQz0XEPbkE2FlLdHcu5X6.jpg
PobierzIle miałeś sprzedanych egzemplarzy każdego dnia w ciągu 10 dni po dniu premiery? Jak wygląda retencja?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Hmmm, ze statystyk które widziałem wychodzi na to że premiera nie była szczególnie udana. Następnym razem postaraj się wydać trochę więcej kasy na marekting w ciągu tych pierwszych 10 dni, sprzedaż początkowa mocno wzrośnie i nie powinna dużo spaść (z takimi ocenami oczywiście). Sprzedaż powinna rosnąć na początku bardzo szybko
Słyszałem to z wielu źródeł, a jednak obserwacje mi do tego nie pasują. Wszędzie się słyszy, że "gra się sprzedaje dobrze przez pierwszy miesiąc", a ja obserwuję jakoś odwrotny
Co się zresztą opłaciło.