Aktywne Wpisy
nowszyja +424
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

PanieAreczku +40
#nieruchomosci #pracbaza #gospodarka #gielda #inwestycje
Pan Areczek o tym prawi od dawna.
Nie ważne ile zarabiasz, ważne ile zostaje Ci na koniec miesiąca. Na prowincji jest po prostu taniej i wydajniej.
Wszyscy zdalni którzy tylko planują lub mają rodziny powinni poważnie przemyśleć swoje życiowe decyzje odnośnie wyboru miejsca do życia.
Pan Areczek o tym prawi od dawna.
Nie ważne ile zarabiasz, ważne ile zostaje Ci na koniec miesiąca. Na prowincji jest po prostu taniej i wydajniej.
Wszyscy zdalni którzy tylko planują lub mają rodziny powinni poważnie przemyśleć swoje życiowe decyzje odnośnie wyboru miejsca do życia.
źródło: IMG_4862
Pobierz

favico.js
Twoja aplikacja internetowa tak czy siak ma faviconę, dlaczego więc jej nie użyć? ;) Biblioteka do wyświetlania np liczby powiadomień w faviconie.
http://www.wykop.pl/link/1641763/favico-js/
#mikroreklama
a tak serio to chyba dlatego, że nie dodaję treści
nadal siedzę tu często, ale mniej się
Ja pod wpływem pewnych używek doszedłem do zdania, że irytuje mnie rozpoznawalność wśród tu obecnych. Wielu ludzi stąd poznałem już prywatnie i mam bardzo złe zdanie na ich temat (nie wszystkich, ale ogólnie irytuje mnie mega-przegrywalność co poniektórych).
Poza tym "atencyjność" która szła za moim "prawie 7 lat na wykopie" też zaczęła mnie cisnąć: zamiast dobrze się bawić starałem się jakoś "dopasować" do tej społeczności śmieszków, przez co