@1iostatni: @BloodDeath94: Zawsze mnie to bawi, że tak się wszyscy przejmują ubiorem na maturze :D
Po części ok, sam miałem te 18/19 lat, też w garniaku na maturze, ale teraz z wiekiem wiem, że to nie jest rozmowa o pracę, liczy się wiedza i umiejętności, a nie prezencja. Tak po prawdzie, to za dużo ludzie zwracają uwagi na czyiś ubiór w biznesie, mnie jako klienta nie obchodzi czy
@idomeneo: Czyli co, twierdzisz, że nie liczy się to jak się zachowujesz, to co wiesz ani to co w życiu przeżyłeś, bo nie masz garnituru na sobie? Garnitur jest wg Ciebie tym co wyznacza ,,dojrzałość"?
Czyli co, twierdzisz, że nie liczy się to jak się zachowujesz, to co wiesz ani to co w życiu przeżyłeś, bo nie masz garnituru na sobie? Garnitur jest wg Ciebie tym co wyznacza ,,dojrzałość"?
@sayanek: Młode kuce od zawsze branzlowały się w garniakach udając poważnych ekonomistów, nic dziwnego że siedza na wypoku
@sayanek: ja nawet na rozszerzeniach nie byłem w garniaku tylko jakaś wygodna koszula i jeansy. Co do ubioru to więkoszości miejsc, gdzie pracowałem to jeśli nie pracujesz bezpośrednio jako jakiś sprzedawca z klientem to zazwczaj jest business casual.
źródło: comment_1620799551nvAKep0kRE4SdKPeeUVtLT.jpg
PobierzPo części ok, sam miałem te 18/19 lat, też w garniaku na maturze, ale teraz z wiekiem wiem, że to nie jest rozmowa o pracę, liczy się wiedza i umiejętności, a nie prezencja. Tak po prawdzie, to za dużo ludzie zwracają uwagi na czyiś ubiór w biznesie, mnie jako klienta nie obchodzi czy
Komentarz usunięty przez autora
@sayanek: Młode kuce od zawsze branzlowały się w garniakach udając poważnych ekonomistów, nic dziwnego że siedza na wypoku
źródło: comment_16208203193unDwnTYRoGi8Mvt1jBTq1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora