Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +46
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +67
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: comment_1620662551qfraZTUxilZDDj7ioeKny1.jpg
Pobierz@Francisco_dAnconia: jak w gimnazjum chodziłem się strzelać z ziomkami to "dowódca" ekipy do której należałem powiedział mi, że mam się ogolić na łyso bo to bardziej realistyczne żeby żołnierz był łysy XD ASG jest super ale trzeba uważać bo czasami trafi się taki typ który życiorysem pasuje do
źródło: comment_16206732847XdPrJ8WocH4I8JiWsbyhP.jpg
PobierzBawiłem się w to aktywnie przez prawie dekadę i coraz częściej myślę nad tym, żeby wrócić. Tylko zastanawiam się, czy strzelanki w okolicach Wrocka dalej wyglądają tak, jak parę lat temu
@dzwiedz3000: O, coś nowego. Ciekawe.
@WinterLinn: Nigdy się w to nie bawiłem, ale jak dla mnie krindżowe jest dążenie do realizmu. Taka beztroska zabawa w poważną sprawę, jaką jest wojna. Na prawdziwej zapewne by się zesrali. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@WinterLinn: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1620678355dgUIKp7M2GhnwjyKSKv5SM.jpg
Pobierz@Bunch: Bardzo Ci współczuję, jeśli faktycznie tak myślisz, a w dodatku wrzucasz wszystkich ludzi do jednego worka.