Aktywne Wpisy

bury256 +323
Biorę kredyt na budowę domu 464.000 zł reszta z życiowych oszczędności i sprzedaży mieszkania.
Kwota jaka mi brakuje to wspomniane 464k, czyli mniej więcej tyle, ile Za Darmo dostali kombinatorzy od głupiego państwa z moich pieniędzy.
Różnica między mną czyli ciężko pracującego człowieka, a nimi jest taka, że:
Oni nie będą oddawać tych pieniędzy tylko ja i wy będziemy im to spłacać
A ja będę musiał oddać bankowi 1.068.538 zl
Czyli jak ładnie mi bank napisał za
Kwota jaka mi brakuje to wspomniane 464k, czyli mniej więcej tyle, ile Za Darmo dostali kombinatorzy od głupiego państwa z moich pieniędzy.
Różnica między mną czyli ciężko pracującego człowieka, a nimi jest taka, że:
Oni nie będą oddawać tych pieniędzy tylko ja i wy będziemy im to spłacać
A ja będę musiał oddać bankowi 1.068.538 zl
Czyli jak ładnie mi bank napisał za
źródło: temp_file1450554339757712525
Pobierz
altknight1337 +484

Cześć, zastanawiam się nad studiowaniem logistyki i nie mogę zdecydować się nad konkretną uczelnią. Najbardziej chodzi mi o poziom nauczania, chciałbym coś rzeczywiście wyciągnąć ze studiów i rozwinąć się w tym kierunku, a niestety logistyka na wielu uczelniach ma mieszane opinie pod tym względem. Fajnie też jakby uczelnia współpracowała z jakimiś firmami z branży i oferowała dodatkowe kursy. Jeśli chodzi o moje wyniki z matur to matma podstawa >80% angielski rozszerzenie >80% i geografia rozszerzona celuję w 60-70% (na próbnych miałem 75%). Nie chodzi mi konkretnie o uczelnie z tagów, jeśli znacie jakąś dobrą godną polecenia piszcie śmiało. Z góry dzięki za pomoc ^^